Home > Maandag starten werkzaamheden op de Zeedijk-Zoute en Zeedijk-Heist in Knokke

Maandag starten werkzaamheden op de Zeedijk-Zoute en Zeedijk-Heist in Knokke

Geschreven op 25 augustus 2022 om 09:24 door Mario De Wilde

 

Een aannemer begint komende maandag 29 augustus met nutswerkzaamheden onder de rijbaan van de Zeedijk ter hoogte van de Ebbestraat. Tijdens de duur van de werkzaamheden wordt de rijbaan van de Zeedijk lokaal afgesloten. Ook de Ebbestraat is dan alleen nog toegankelijk voor plaatselijk verkeer. In de Ebbestraat en op de Zeedijk vanaf de Zeewindstraat tot aan De Wielingen geldt een algemeen parkeerverbod.

Het doorgaand verkeer wordt vanaf de Zeedijk via de Zeewindstraat, Kustlaan en De Wielingen terug naar de Zeedijk geleid. Het gedeelte van de Zeedijk tussen de Zeewindstraat en De Wielingen is alleen toegankelijk voor plaatselijk verkeer vanuit de richting van de Wielingen. De werkzaamheden zouden duren tot vrijdag 2 september 2022.

Zeedijk-Heist

Vanaf 1 tot en met 23 september 2022 is de rijbaan van de Zeedijk ter hoogte van het Vissershuldeplein in Heist afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Een aannemer plaatst er in opdracht van het gemeentebestuur riolering onder de rijbaan. Het doorgaand verkeer wordt vanaf de Zeedijk via de Vuurtorenstraat naar de Elizabetlaan omgeleid. Tussen de Vuurtorenstraat en de De Maerestraat is er op de Zeedijk tot aan de werfzone enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.