Home > Maandag starten de werkzaamheden verdere heraanleg Natiënlaan in Knokke-Heist

Maandag starten de werkzaamheden verdere heraanleg Natiënlaan in Knokke-Heist

Geschreven op 31 augustus 2022 om 11:03 door Mario De Wilde

Vanaf maandag 5 september 2022 starten de werken voor de verdere heraanleg van de Natiënlaan. Er wordt gestart met het opbreken van de middenberm en rijweg richting binnenland. Daarna zal deze middenberm worden verhard zodat deze dienst kan doen als toegang tot woningen/handelszaken doorheen de werfzone. Tijdens deze werken kan het verkeer telkens over 1 rijstrook blijven rijden in beide richtingen.

In het kader van de geplande nieuwe turborotonde ter hoogte van de Korenbloemdreef, wordt momenteel een gedeelte van de Izabellavaart ingekokerd en komt er ook een nieuw pompstation met sifonnering onder de waterloop door.

Van september 2022 tot april 2023 plaatst de aannemer aan de westzijde van de Natiënlaan een nieuwe riolering en wordt de rijweg daarna heraangelegd. Van april tot juni 2023 is de heraanleg van het trottoir, het fietspad en de groenzone aan de kant van de pare huisnummers voorzien. Tussen september 2023 tot april 2024 komt de oostzijde van Natiënlaan aan de beurt. De plannen en de timing van al deze werkzaamheden kun je bekijken op de infopanelen op het kerkplein van de Sint-Margaretakerk. Voor meer info: https://www.knokke-heist.be/heraanleg-natienlaan-tot-groene-boulevard

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.