Home > Maak kennis met het nieuw VIP concept uit Moorslede voor Dwars door Vlaanderen

Maak kennis met het nieuw VIP concept uit Moorslede voor Dwars door Vlaanderen

Geschreven op 3 februari 2022 om 10:13 door Mario De Wilde

Als deel van het ultieme klassieke drieluik (Gent-Wevelgem, Dwars Door Vlaanderen en de Ronde Van Vlaanderen) staat Dwars Door Vlaanderen garant voor een spannende wielerwedstrijd van het hoogste niveau. Reken hierbij de organisatie van de ‘World tour’ voor de heren en het ‘Close the Gap’ Flanders Classics programma voor de vrouwen en iedereen ziet dat het sportieve luik snor zit. Naast het sportieve luik staat de organisatie van Dwars Door Vlaanderen reeds jaren gekend voor zijn innovatieve en creatieve hospitality-afdeling. Destijds als pionier van de eerste ‘Women-only’- bussen en als grootste aanbieder van gepersonaliseerde VIP- Shuttles in het wielerland. Maatwerk voor ieders wensen en voorkeuren blijft steeds de rode draad doorheen hun VIP & Hospitaly programma’s.

Daarom wil de organisatie dit jaar met de komst van een ‘Young VIP’- concept investeren in de toekomst van de koers. Door een unieke belevingsformule te creëren voor jonge ondernemers en young professionals tot 35 jaar. Hiervoor slaat de organisatie de handen in elkaar met duo Laurent Van Parys & Maxim Declercq, gekend van verschillende evenementen (KUB Koercheval, Beatrun, Oktoberfest Wevelgem) en pop-up bars ( winterbar Der Tiroler & zomerbar Kaffee Libertee) in de streek.

De ‘Young VIPS’ worden vanaf de middag meegenomen op een ambiance bus die de mooiste wielerpassages combineert met een bezoek aan de Kwaremont VIP tent om uiteindelijk te eindigen en te verbroederen met de andere VIPS in Waregem Expo. De samenstelling van het pakket is gericht op een dynamische koersbeleving on the field en een no-nonsense all-in formule aan een betaalbare prijs voor de jongeren. Het is namelijk de bedoeling van Dwars Door Vlaanderen om deze jonge ondernemers en young professionals op lange termijn te binden aan het unieke wielergebeuren in de streek, mede dankzij de inzet van trouwe partner Brouwerij  De Branbandere met hun koersbier Kwaremont.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.