Home > Maak kennis met H-Vibes, het luxe-magazine met een positieve schwung voor levensgenieters en ontdekkers

Maak kennis met H-Vibes, het luxe-magazine met een positieve schwung voor levensgenieters en ontdekkers

Geschreven op 21 juni 2022 om 12:47 door Mario De Wilde

Zopas is het nieuw magazine H-Vibes van de persen gerold. Het team achter het nieuwe en klassevol magazine zijn de mensen van Hotel Brittania uit Knokke-Heist aan de Elizabetlaan. De familie Vanhollebeke heeft de voorbije jaren zwaar geïnvesteerd in de exploitatie van het iconische hotel. Wie deze zomer de echte glamour met een persoonlijk bezoek wil checken, moet dat zeker niet nalaten: het is een pareltje….

Nu is daar H-Vibes dat de warmste en gezelligste plekjes in België naar je eigen woonkamer brengt. De naam H-Vibes is niet toevallig gekozen. De redactie trok immers het hele land rond om Hospitality & Good Vibes te spotten en het resultaat is een verfrissende kijk op hospitality. Zo is er in deze eerste uitgave o.a. een exclusief bezoek aan Dada Chapel in Gent, de meest verrassende distilleerderij van ons land en maakt men kennis met Château de Mirwart, een middeleeuwse eye-catcher die door de familie Eyers een tweede leven kreeg. Het zijn maar twee van de vele verfrissende reportages. Dit must-discover magazine is er voor levensgenieters en ontdekkers, mensen die lekker eten, mooie producten en fijne logies als een beleving zien. Kortom: H-Vibes toont hospitality op z’n best. Het resultaat is een high-end magazine vol bijzondere adressen, fantastische producten en uiterst interessante ontmoetingen met gepassioneerde mensen.

H-Vibes wordt uitgegeven door de groep By Family Vanhollebeke en is verkrijgbaar voor € 8 in de betere boek- en krantenwinkels.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.