Home > Maak kennis met de drie winnaars van de etalagewedstrijd voor handelaars in De Haan

Maak kennis met de drie winnaars van de etalagewedstrijd voor handelaars in De Haan

Geschreven op 17 januari 2024 om 07:17 door Mario De Wilde

De etalagewedstrijd voor handelaars is intussen een mooie traditie geworden in De Haan. Schepen voor lokale economie, Marleen De Soete: “Heel wat lokale handelaars deden hun uiterste best om hun handelszaak tijdens de eindejaarsperiode sfeervol aan te kleden. De vele mooie uitstalramen en sfeerverlichting aan de gevels zorgden ook dit jaar voor extra sfeer en gezelligheid in onze winkelstraten.” De deelnemers werden beoordeeld door afgevaardigden van de handelaarsverenigingen Actief Wenduine, Haandelaars en Roularta. Uit de vele inzendingen kozen zij drie winnaars.

De eerste prijs gaat naar De Living, Grotestraat 8 in De Haan. Dankzij de overvloedige kerstversiering was het gezelligheid troef in deze horecazaak met zijn unieke huiselijke sfeer. De uitbater ontvangt een redactioneel artikel, aangeboden door media-groep Roularta en 10 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.
De tweede plaats is weggelegd voor het originele winterlandschap met herten van Kapsalon Valoni in de Zuidstraat 20 in Wenduine. Zij ontvangen 6 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.
Café Central in de Kerkstraat 46 in Wenduine wint met een prachtig versierde inkomboog de derde prijs. De uitbaters ontvangen 4 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro. Het gemeentebestuur bedankt alle winnaars en deelnemers voor hun inspanning!

De Living                                         Kapsalon Valoni

Café Central

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.