Home > Maak deze week in Sijsele kennis met ‘3 man en een paardenkop’

Maak deze week in Sijsele kennis met ‘3 man en een paardenkop’

Geschreven op 19 november 2018 om 15:32 door Mario De Wilde

‘3 man en een paardenkop’: ziedaar de kers(t)verse voorstelling van Bert Kruismans, Jan De Smet, Karl Meersman en een Mystery Guest. Een ongewone theateravond over de grillige wereld, een moeilijk te begrijpen land en doortrappende mensen. De verteller, de muzikant en de tekenaar behoeden u gelukkig voor meer gevaar. Het wordt een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die niet alleen de wereld en haar beroemdheden jent, maar ook een plaatselijke VIP uit de buurt van Damme…

De vormgevers

-Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!
-Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigenaardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.
-Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en KnackFocus te verwonderen.
Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van wereld vol surrealisme…

Donderdag 22/11 (20u) Cultuurfabriek, Damme

www.garifuna.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.