Home > Luchthavens Oostende-Brugge én Antwerpen present op het Vakantiesalon Antwerpen van 24-27 januari.

Luchthavens Oostende-Brugge én Antwerpen present op het Vakantiesalon Antwerpen van 24-27 januari.

Geschreven op 21 januari 2019 om 13:00 door Mario De Wilde

De grootste vakantiebeurs in Vlaanderen tekent dit jaar present in Antwerp Expo vanaf donderdag 24 tot en met zondag 27 januari. De vakantiebeurs verdeelt de exposanten dit jaar in twee groepen: de dichtbij vakanties en de ver weg vakanties. Onze stand is dan ook te vinden in hal 4 op stand 4600 bij de ‘ver weg vakanties’ d.w.z. vakanties waarvoor je het vliegtuig neemt.

Luchthavens nodigen professionelen uit op openingsdag

Bij opening, op donderdagvoormiddag, vliegen we er meteen in. Van 10u tot 12u zijn alle touroperators en andere professionelen welkom in de door de Luchthaven afgehuurde BLACK BOX in hal 1 (stand 1403). De BLACK BOX is een speciaal ingerichte ruimte om afgebakend en op een zéér gastvrije manier de aanwezigen toelichting te geven over het bestaand en toekomstig vliegaanbod. TUI fly (met Piet Demeyere), Flybe (met Bernd Behrend) en de nieuwe maatschappij La Nova (met David Roman) pakken uit met hun troeven en lichten de samenwerking toe in relatie tot de regionale Luchthaven(s). Marcel Buelens, CEO van de twee regionale Luchthavens samen bijt de spits af.

Niets dan verwennerijen voor de bezoekers

Standnummer 4600 in hal 4 wordt ’the place to be’ tijdens het Vakantiesalon in Antwerpen. De twee Luchthavens zetten hun bestemmingen in de kijker en halen het vakantiegevoel helemaal in huis door de respectievelijke vliegtuigmaatschappen TUI fly en Flybe als subexposant te integreren op de “main booth”.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.