Home > Luchthaven Oostende-Brugge plaatst vanaf zaterdag coffee truck in vertrekhal

Luchthaven Oostende-Brugge plaatst vanaf zaterdag coffee truck in vertrekhal

Geschreven op 26 februari 2019 om 20:02 door Mario De Wilde

De Luchthaven Oostende-Brugge zal vanaf zaterdag 2 maart een coffee truck voorzien in de vertrekhal voor haar passagiers. Hiervoor werken ze samen met Philly’s, een cateringbedrijf met reeds 35 jaar ervaring in de horeca en gastronomie.

My Cup On Wheels
Het concept heet ‘My Cup On Wheels’. Het idee bestaat uit een Piaggio scooter omgebouwd tot coffee truck. Alle koffie wordt ter plaatse gemaakt om de klant de ultieme koffie-ervaring te geven. Er zal een uitgebreid gamma zijn aan koffie-, thee en chocoladedranken. Er is ook de mogelijkheid om te genieten van versgeperst fruitsap én lekkere zoetigheden alvorens het vliegtuig op te stappen.

Beleving
Het concept van ‘my cup on wheels’ is erg geslaagd! Op het Vakantiesalon in Antwerpen leerde Vanessa Flamez, marketing & communication manager van Luchthaven Oostende-Brugge, het concept kennen. Een koffiehuis op wielen is nu eenmaal een mooie en heerlijke meerwaarde om de beleving van alle luchthavenpassagiers in Oostende op te krikken. Er zijn er maar weinigen die de geur van verse koffie niet kunnen smaken. Dit concept van ‘customer experience’ kadert dan ook integraal in het verder uitrollen van de strategie zodat we hier dan ook volle aandacht aan besteden. Als regionale luchthaven luisteren wij – méér dan nationale luchthavens – naar de noden en wensen van de bezoekers. Zo bouwen wij verder aan ons imago van “klantvriendelijke” luchthaven. Wij denken niet alleen in termen van het verhogen van de service; wij pakken het aan en doen het, aldus Vanessa Flamez.

TUI-vlucht naar Alicante krijgt primeur

Voortaan krijgt elke vertrekkende passagier op de Luchthaven Oostende-Brugge de gelegenheid om een koffie “take-away” te bestellen. U vindt de coffee truck in de centrale vertrekhal. Of u volgt gewoon de geur van gebrande koffiebonen!”. De eerste koffies worden geserveerd vanaf 7 uur op zaterdag 2 maart! Om 9 uur vertrekt de eerste vlucht van TUI naar Alicante als kick-off van de krokusvakantie.

1 reactie

Piet
Geschreven op 2019-02-26 21:13:49
Lang leve de creativiteit van Oostende Airport!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.