Home > Lokale jeugdwerking van Harelbeke ontving 7500 euro ter ondersteuning

Lokale jeugdwerking van Harelbeke ontving 7500 euro ter ondersteuning

Geschreven op 23 april 2024 om 07:34 door Mario De Wilde

Afgelopen zaterdag was er in Harelbeke het sluitstuk van de Beetjes Actie. Delhaize Harelbeke schonk 7500 euro ter ondersteuning van de lokale jeugdverenigingen uit Harelbeke. Deze Beetjes actie had als voornaamste doel de lokale jeugdverenigingen uit Harelbeke in de picture te zetten. En dat is meer dan gelukt. De voorbije weken ontvingen de klanten per aankoopschijf van twintig euro een ‘Beetje’. Dit fictieve geldstuk kon de klant schenken aan zijn of haar favoriete jeugdvereniging.

De top drie zag er als volgt uit:
1. Jeugd Rode Kruis Harelbeke. Zij ontvingen 2000 euro
2. Chiro Tijl en Nele. Zij ontvingen 1500 euro
3. KRC Harelbeke jeugd. Zij ontvingen 1000 euro

Alle andere verenigingen ontvingen het bedrag van 375 euro.
Seung Academy, KSA Peter Benoit Harelbeke, Stasegem KOG en Voetbal G, Scouts Stasegem Kerels van Zannekin, Chiro Zandberg, , AVC Harelbeke en Scouts Liederik-Adelheid Harelbeke

Zaakvoerder Delhaize Harelbeke, Karel Lampaert: “Als lokale, zelfstandige supermarkt vinden wij het belangrijk om ons lokaal engagement en onze betrokkenheid te tonen. Deze sponsoractie was de uitgelezen kans om dat naar voor te brengen. Tegelijk was de actie ook een kans voor de betrokken verenigingen om meer naambekendheid te creëren bij onze klanten. We wensen alle verenigingen veel succes met hun verdere activiteiten en sociaal engagement.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.