Home > Loïc, the Rookie Cook, komt deze middag live koken in Hogeschool VIVES Brugge

Loïc, the Rookie Cook, komt deze middag live koken in Hogeschool VIVES Brugge

Geschreven op 24 oktober 2018 om 09:07 door Mario De Wilde

Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje … Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk) zet Loïc het leven van tienduizenden studenten op z’n kop. Deze middag, van 11u30 tot 13u30, komt Loïc live koken in het restaurant van VIVES campus Brugge, Xaverianenstraat 10. Studenten kunnen de kookdemo live bekijken in het restaurant en vinden die middag ook het gerecht van Loïc terug op het menu. Loïc maakt superlekkere gerechtjes, die spotgoedkoop zijn en in een wip klaar! Geen vettige kebab en diepvrieskost bij onze Rookie Cook, wel superlekkere pasta meatballs en een zelfgemaakte panpizza. In zijn eerste boek The Rookie Cook (uitgeverij Lannoo) toont Loïc wie hij is en wat jij zeker snel eens moet uitproberen. Wil je Loïc aan het werk zien? In het studentenrestaurant van VIVES Brugge toont The Rookie Cook hoe je snel en met weinig ingrediënten lekkere gerechten maakt.

Hogeschool VIVES

Hogeschool VIVES telt ruim 1 250 personeelsleden en 13 500 studenten in de basisopleidingen in zes studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk. VIVES beschikt over campussen in zes steden in West-Vlaanderen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout. Meer info: www.vives.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.