Home > Lichterveldse ondernemers bundelen hun krachten in handelsvereniging Link

Lichterveldse ondernemers bundelen hun krachten in handelsvereniging Link

Geschreven op 4 oktober 2023 om 07:42 door Mario De Wilde

Het is niet allemaal kommer en kwel bij onze middenstanders. Daar is het ondernemerslandschap in Lichtervelde het beste bewijs van. Met de oprichting van Link, een gloednieuwe handelsvereniging, willen Charlottee Delobel (apotheek Delobel), Birgen Roels (Artex Fashion) en David Babylon (communicatiebureau Bullet Point) de lokale economie stimuleren en het ondernemerschap in de regio promoten. En dat vraagt zeker de aandacht….

In een tijd waarin onze lokale handelaars fel hebben geleden onder de gevolgen van de coronacrisis, s%jgende energieprijzen en toenemende concurrentie van buitenlandse webshops, komt Link als een welgekomen initiatief. “Als ondernemers worden we met dezelfde uitdagingen geconfronteerd”, verklaart Charlotte De Delobel. “Er was dan ook dringend nood aan samenwerking in onze regio. Handelaars, winkels, bedrijven, horecazaken, … zijn tenslotte het kloppend hart van Lichtervelde. Link wil ondernemers verbinden, zodat we onze kennis kunnen delen en samen de lokale handel nieuw leven inblazen.”

De honger bij Link is groot. Met gezamenlijke acties en evenementen wil Link de aantrekkelijkheid van de lokale handel vergroten. “Eén van onze eerste ini%a%even wordt een
eindejaarsac%e om het winkelen in Lichtervelde aan te moedigen. We werken momenteel
aan de laatste details en zullen dan over de ac%e communiceren,” aldus Birgen Roels. “We
nodigen alle handelaars en ondernemers uit om deel te nemen en er een echt succesverhaal
van te maken.”
“Ook voor starters of bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe loca%e is Lichtervelde een
interessante regio”, vult David Babylon aan. “Begin januari 2023 verhuisden we ons communicatiebureau van Roeselare naar hier. We weten dus welk potentieel er ligt voor
gedreven ondernemers. Met Link willen we onze schouders zetten onder verbindende
initiatieven.”

Bedrijven of handelaars die meer informatie over Link willen, kunnen terecht op de Facebook-pagina of op linklichtervelde.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.