Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: Little Christmas Wonders van blomus

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: Little Christmas Wonders van blomus

Geschreven op 16 december 2023 om 07:52 door Mario De Wilde

Nog minder dan twee weken scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een smakelijke tip. Doe er alvast je voordeel mee als je straks met z’n allen rond de kerstboom zit. Je zal er zeker mee scoren!

Little Christmas Wonders van blomus

Kerstversiering creëert dat speciale gevoel van feestelijke gezelligheid. De nieuwe blomus kerstcollectie is ontworpen door Theresa Rand, die bekend staat om haar gracieuze en sensuele kijk op modern interieurdesign. De ornamenten kregen de naam Kitai, het Japans woord voor anticipatie.

Kitai bestaat uit acht elegante ornamenten – drie verschillende uitgesneden motieven in metaal met een matte koperen afwerking en vijf kerstballen van gekleurd glas die lijken op delicate winterbessen, elk omlijst door een cirkel. De ornamenten hebben allen een mat satijnen striklint, zodat je ze in de boom, aan een tak of op een andere speciale plek kunt hangen. Waar je ze ook plaatst, deze prachtige, lichte ornamenten voegen een subtiel vleugje luxe en kerstmagie toe.

Verkoopadviesprijzen
Metalen ornamenten, in de motieven Stars, Bells en Circle, set van 4 € 44,95
Glazen ornamenten, in de vijf kleuren Smoke, Coffee, Duck green, Port en Clear, set van 4 € 54,95

Alle info en verkoop op www.blomus.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.