Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Kiabi, van foute sweater tot galaglitter

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Kiabi, van foute sweater tot galaglitter

Geschreven op 2 december 2023 om 07:58 door Mario De Wilde

Nog zowat een maand scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een tip. Doe er alvast je voordeel mee…..

Kerst-met-kiabi-van-foute-sweater-tot-galaglitter… en sowieso een kerst samen!

En hoe zet je beter de toon dan met een foute sweater? Want geef toe, zo’n donkerblauwe pull met een rendier met zonnebril op doet toch iedereen glimlachen? Kiabi stelt verrassend veel combinaties voor om perfect te matchen met het hele gezin. Deel dus gerust die christmas vibes met oma, vake of je kleine neefje! Alles voorhanden om de outfits speels op elkaar af te stemmen: broeken (van beige chino voor hem tot broek met bredere pijpen voor haar), sweaters, hemden, kerstmutsen… Ook de allerjongste generatie geniet mee met een kerstrood kleedje of een kleurrijk shirt op een short met bretellen.

… een stijlvolle kerst

Ho ho ho, het mag wat chiquer? Ook dan is Kiabi je kerstpartner bij uitstek, met glitter als rode draad. Kleuren als fuchsia, donkerpaars, petroleumblauw, smaragdgroen en klassiek zwart voeren de toon. Aan zachte prijzen stelt Kiabi je een adembenemende glamouroutfit samen. Denk aan een stijlvol topje, een verfijnde blouse, een jurk met prachtige plissé… of een blazer en short met luipaardprint. Mannen en kinderen moeten trouwens niet onderdoen in stijl en komen even chique voor de dag.

… en sowieso een kerst samen!

Maar bovenal is kerst een feest van samenzijn. Met de slogan ‘Altijd meer voor families’ heeft Kiabi alvast een pasklaar antwoord om die gezellige tijd comfortabel met elkaar door te brengen. Wat dacht je van zachte én zalig zittende homewear en pyjama’s in kerstthema? Groen, rood, wit en donkerblauw zijn alom aanwezig, net als ijskristallen, sneeuwmannen en lekstokken. Nog verlegen om een kerstcadeau onder de boom? Ook dan inspireert Kiabi je graag met een handige kinderhoodie in fleece: met schattige witte oortjes voor haar, met stoere dinostekels voor hem. Fijne feesten!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.