Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: Ho Ho Holy X-Mas met Maison Berger

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: Ho Ho Holy X-Mas met Maison Berger

Geschreven op 14 december 2023 om 06:58 door Mario De Wilde

Nog minder dan twee weken scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een smakelijke tip. Doe er alvast je voordeel mee als je straks met z’n allen rond de kerstboom zit. Je zal er zeker mee scoren!

De Holly collectie van Maison Berger presenteert diverse kerstgeschenkjes

Zachte kleuren, delicate, ronde vormen en moderne uitsnijdingen zijn de kenmerken van de Lampe Berger Holly. Holly is verkrijgbaar in nude en mosgrijs. De verfijnde giftset Lampe Berger Holly past stijlvol in elk interieur en vormt een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.

De set bestaat uit een Lampe Berger met een delicaat ontwerp, bedacht door Sylvie de France en het warme intense parfum Poussière d’Ambre. Met dit mooie object met zijn ronde vormen decoreer je niet alleen de ruimte maar zuivert en parfumeert tegelijk ook nog de omgevingslucht.

In de Holly collectie levert Maison Berger diverse kerstgeschenkjes in de vorm van een, parfumverspreider, geurkaars, een mini-duo (geurkaars en parfumverspreider) en een car diffuser. Speciaal voor de feestmaanden is er ook een triopack met heerlijke winterse geuren: Cuir Mystique Poussière d’Ambre, Elixir Tonka.

Dit speciale kerstcollectie is life te bewonderen in onder andere de flagshipstore in the Westfield mall of the Netherlands.

Verkoopprijs:
Lampe Berger: € 49,95
Parfumverspreider: € 34,95
Geurkaars: € 27,00
Mini Duo: € 31,95
Cardiffuser: € 16,95
Trio pack: € 19,95

https://www.maison-berger.nl

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.