Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: het gloednieuw scheergamma van DHIST’L

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: het gloednieuw scheergamma van DHIST’L

Geschreven op 22 december 2023 om 07:07 door Mario De Wilde

Nog ruim één week scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een smakelijke tip. Doe er alvast je voordeel mee als je straks met z’n allen rond de kerstboom zit. Je zal er zeker mee scoren!

Belgische cosmeticalabel voor mannen DHIST’L lanceert gloednieuw scheergamma

Voor veel mannen is het dagelijkse scheerritueel een me-tim e-moment geworden dat bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en welzijn. Tegelijk zoeken mannen oplossingen die efficiënt zijn en zo weinig mogelijk tijd in beslag nemen. Niet verwonderlijk komt het Belgische cosmeticamerk DHIST’L – na eerdere succesvolle lanceringen van innovaties zoals het After Shave serum en de Face Wash Gel – op de proppen met een heus scheergamma.

Het aanbod? Een scheercrème, een scheerzeep en twee scheerkwasten. Van smeren tot scheren… het is een kleine stap met een grote impact voor de vooruitstrevende man die op zoek is naar ‘clean beauty’. “Wetenschappelijk onderbouwde en natuurlijke gamma’s in scheren zijn bijzonder schaars. De zoektocht naar een antwoord op deze toenemende vraag ligt hélemaal in lijn met ons streven naar efficiënte, natuurlijke en duurzame mannencosmetica”, aldus Tine Ryssaert, medeoprichter van DHIST’L.

DHIST’L scheercrème

Nieuw in het DHIST’L-gamma: een natuurlijke scheercrème op basis van hypoallergene, vegan ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit, zonder omstreden bestanddelen. Deze scheercrème is uiterst geschikt voor een gevoelige huid. De belangrijkste ingrediënten zijn silybine (polyfenool anti-oxidant van Silybum marianum, met een anti-aging, zuiverende en kalmerende werking) en panthenol (kalmerende en herstellende werking).

Gebruik: zonder kwast, rechtstreeks op de (vochtig gemaakte) huid, de scheercrème inmasseren. Het schuimvermogen kan verhoogd worden door de scheercrème in cirkelvormige bewegingen met een kwast aan te brengen. Scheer steeds in de richting van de haartjes om frictie te vermijden.

Aanbevolen verkoopprijs: 15,90 € voor 100 ml (100% recycleerbare verpakking en van gerecycleerd materiaal – Ocean Waste Plastic), beschikbaar bij de apotheek of op dhistl.com. Dit formaat is ook geschikt om mee te nemen op reis.

DHIST’L scheerzeep

Nieuw in het DHIST’L-gamma: de solide, hypoallergene en vegan scheerzeep. De belangrijkste ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit zijn silybine (polyfenool anti-oxidant van Silybum marianum, met een anti-aging, zuiverende en kalmerende werking), calendula olie (bevordert de genezing van schaaf- en snijwondjes, verzachtend en ontstekingsremmend), bisabolol (ontstekingsremmend, huidregenererend, antibacterieel en kalmerend) en menthol (verkoelend).

Gebruik: maak een scheerkwast nat met lauw water. Schuim vervolgens de zeep op in de pot en pas toe op de huid. Aanbevolen verkoopprijs: 12,90 € voor 75g (recycleerbare aluminium pot), beschikbaar bij de apotheek en op dhistl.com.

DHIST’L scheerkwast (FSC Wood edition)

DHIST’L scheerkwast in een houten versie. Hout van FSC (forest stewardship council) / verantwoord bosbeheer. Premium vegan haren. Aanbevolen verkoopprijs: 24,90€, beschikbaar via de apotheek en op dhistl.com.

DHIST’L scheerkwast (Black Matt Alu edition)

DHIST’L scheerkwast in een zwartmatte, aluminium versie. De klassieker in een strak jasje. Premium vegan haren. Aanbevolen verkoopprijs: 39,90€, beschikbaar via de apotheek en op dhistl.com.

DHIST’L giftpack; after Shave Serum + DHIST’L sokken

Nog tot half januari 2024 hebben DHIST’L klanten de mogelijkheid om hun aankoop een feestelijke toets te geven: een gift pack met een After Shave Serum van DHIST’L in combinatie met een paar limited edition sokken afkomstig van het jonge Belgische Atelier Houthuys, een borduuratelier dat, net als DHIST’L, duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Aanbevolen verkoopprijs voor de gift pack: 28 €, beschikbaar via de apotheek of via dhistl.com. De sokken zijn ook beschikbaar in combinatie met andere DHIST’L-producten.

Over DHIST’L 

DHIST’L is het Belgische clean beauty cosmeticalabel voor mannen dat sterk inzet op doeltreffendheid. Het label werd in 2022 opgericht door Tine Ryssaert en Frederik Roelens.

Mannenverzorging is voor DHIST’L een serieuze zaak: de mannenhuid stelt specifieke eisen en verdient specifieke verzorgingsproducten en dus niet de zoveelste afgeleide van cosmetica bestemd voor vrouwen. DHIST’L verwerkt uitsluitend ingrediënten met sterke wetenschappelijke bewijzen. Hierbij fungeert silybine, het anti-oxidant uit mariadistel, als plantaardig alternatief voor retinoïnezuur. Het gamma is vegan, bevat geen nasties, is dermatologisch getest en hypoallergeen. DHIST’L behaalde reeds indrukwekkende yuka-scores dankzij de vooruitstrevende ingrediëntenselectie. Alle verpakkingen (Ocean Waste Plastic, rPET) zijn 100% recycleerbaar en 100% biologisch afbreekbaar.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.