Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: heerlijk warme pantoffels van Glerups

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: heerlijk warme pantoffels van Glerups

Geschreven op 7 december 2023 om 06:55 door Mario De Wilde

Nog een drietal weken scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een smakelijke tip. Doe er alvast je voordeel mee als je straks met z’n allen rond de kerstboom zit. Je zal er zeker mee scoren!

Met sloffen van Glerups kom je de ijskoude winter lekker warm door

We staan weer voor de uitdaging om de ijskoude winter te trotseren. En liefst zonder al te veel stookkosten. Kleed je daarom warm aan, verwarm alleen de ruimtes in huis waar je verblijft en trek de warmste sloffen aan die je kunt vinden. Zoals de sloffen van Glerups, want een warm huis begint met warme voeten. Informatie: www.binorm.nl/glerups.

De pantoffels van Glerups zijn gemaakt van een mix van stevig Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. Ethisch gewonnen, traceerbare wol van de hoogste kwaliteit. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan komt de wol optimaal tot zijn recht. Want wol is warm, zacht, voert effectief vocht af en is geurbestendig.

Bijzonder viltprocedé
Het wolvilt van Glerups is gemaakt volgens een bijzonder procedé, waardoor de sloffen zich vormen naar je voeten en comfortabel en stevig aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. Glerups sloffen zijn nu verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren in de modellen slipper, schoen en laars. 

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Win zelf je Glerups-voucher

Bovendien geven we twee vouchers weg zodat je zelf de winter met heerlijk warme voeten de winter door kan. Bezorg ons voor 9 december een mailtje op info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met antwoord op volgende twee vragen:

-Uit welk lang komt de Gotland-wol vandaan?

-Welke hobby deed de bedenkster Nanny Glerup voor ze deze beroemde pantoffels op de markt bracht?

De twee antwoorden graag in ons bezit voor 9 december 2023, samen je naam en volledig adres.

 

3 reacties

Honoré Danneels
Geschreven op 2023-12-09 12:09:10
Weten is kopen, dus ik ga er een paar kopen voor de feestdagen. Honoré Danneels
Carla Thijs
Geschreven op 2023-12-09 12:07:24
Ik heb me afgelopen winter een paar aangekocht en ik kan ze iedereen ten zeerste aanbevelen: twee open haardjes aan mijn voeten en mijn partner hoeft 's nachts nooit meer wakker te gillen. Carla Thijs. Blankenberge
Sandra De Craemer
Geschreven op 2023-12-07 08:47:15
Ik heb een paar jaar geleden meegedaan om een exemplaar van deze Glerups sloefkes te winnen en het was me gelukt. Welnu, ik draag ze nog altijd met heel veel genoegen en ik kan ze iedereen echt en met veel enthousiasme aanbevelen. Nooit geen koude kleumen meer. Sandra De Craemer uit Oostende

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.