Home > Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: de nieuwe Pepe Jeans-parfums (m/vr)

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: de nieuwe Pepe Jeans-parfums (m/vr)

Geschreven op 8 december 2023 om 06:57 door Mario De Wilde

Nog een drietal weken scheiden ons van oud en nieuw. Word je al zenuwachtig wanneer je ritselend inpakpapier hoort, dan hebben we een aantal leuke ideeën en cadeautips uitgezocht. Wij hebben de leukste en origineelste cadeaus voor jullie verzameld en op een rijtje gezet. Elke dag krijgen jullie zo een smakelijke tip. Doe er alvast je voordeel mee als je straks met z’n allen rond de kerstboom zit. Je zal er zeker mee scoren!

Pepe Jeans is zich een grote naam aan het veroveren in de parfumwereld. De voorbije dagen kwamen er van dit huis twee nieuwe geuren op de markt. Eentje voor hem en een andere fles voor haar. Dat verdient een woordje extra….

Pepe Jeans Bright Eau de Parfum voor haar

Tweede-huid sensualiteit die straalt met levendig zelfvertrouwen want de Pepe Jeans Bright is een sprankelende geur voor alle gedurfde en onafhankelijke vrouwen. Als een tweede huid die levendig zelfvertrouwen uitstraalt. In de top ontvouwen noten van stralende mandarijn en een fris en uitbundig duo van gember en peer zich om een krachtig vrouwelijk hart van verslavende witte bloemen te onthullen, gehuld in een sappige basis van romig sandelhout, verfijnde patchoeli en witte musk. De florale chypre geur voor vrouwen werd in 2022 uitgebracht.

Top : mandarijn, gember en peer
Hart : witte pioenroos, jasmijn en huidakkoord
Basis : sandelhout, patchouli en musk

Met de nieuwe lancering wil Pepe Jeans de meer duurzame kant van het merk promoten, een meer geëngageerd product creëren en de impact op het milieu verminderen. Van het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen en ingrediënten uit duurzame bronnen tot het innovatieve navulsysteem van de fles, bereikt het merk een aanzienlijke vermindering van materiaalafval.

• De nieuwe vrouwelijke geur Pepe Jeans Bright voelt aan als een tweede huid die zich aanpast aan jouw uniciteit en je de vrijheid geeft om ongegeneerd jezelf te zijn.
• Navulbaar Eau de Parfum voor haar verkrijgbaar in 80ml
• Unieke recycleerbare flacon met herbruikbare spuitdop
• Mandarijn gecombineerd met gembernoten
• Hartnoten van witte pioenroos en jasmijn
• Cocooning basis van witte musk en romig sandelhout
• 100% veganistisch met 90% natuurlijke ingrediënten

Pepe Jeans Sobold Eau de Parfum voor hem

SoBold vertoont een karaktervolle olfactorische balans, die beurtelings hardnekkig maar licht, krachtig maar subtiel is. Noten van wit leer en geroosterde tonka omhelzen de schone t-shirt signatuur met een onweerstaanbare sexy finish. Doorbreek de codes, vrijheid ontstaat door moedig te zijn. SoBold vertoont een karaktervolle olfactorische balans, die beurtelings vasthoudend maar licht, krachtig maar subtiel is. Een diep troostend schoon T-shirtakkoord met verfrissende luchtige noten van bergamot en mandarijn opent zich naar een aromatisch hart van salvia en absolu van viooltjesblad. Noten van wit leer en geroosterde tonka omarmen de schone T-shirt signatuur met een onweerstaanbare sexy finish. Wees stoutmoedig, SoBold.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.