Home > Leuk nieuws: Le Manoir in Beernem gaat door en wel van 9 tot 12 oktober

Leuk nieuws: Le Manoir in Beernem gaat door en wel van 9 tot 12 oktober

Geschreven op 28 september 2020 om 12:29 door Mario De Wilde

Leuk nieuws: Le Manoir in Beernem gaat door en wel van 9 tot 12 oktober. De organisatoren van Groen Promotie hebben het toch voor elkaar gekregen om de jaarlijkse tuinbeurs op een unieke locatie in Beernem te laten doorgaan. Juliette Bevelander-Roorda van Groen Promotie: “Wij geven de hoop nooit op, wij laten u dan ook niet graag op uw honger zitten. U weet het al langer, wij blijven vechten, blijven hopen. We hebben “Hof & Huis” uitgesteld naar 2021 maar we vonden een locatie waar we nu toch nog een mini-event kunnen organiseren. Voor een mini-prijsje ben je er bij.
We zijn dan ook heel blij u in het tweede weekend van de maand oktober te mogen verwelkomen op het domein van Paul & Magali. Een verborgen locatie die voor het eerst haar poorten opent voor de eerste editie van “Le Manoir”, een event met zo’n 60 exposanten. Een prachtige dreef die je leidt naar de tuin, sfeervol, gezellig en een overheersende rust.”

“We willen u graag op deze eerste editie zo’n 60 exposanten presenteren. Een sfeervolle locatie, plannen afgestemd op de huidige hygiënisch voorschriften. Het domein is ongeveer 40.000 m2 groot waarvan wij ongeveer 5.000 m2 gebruiken. Alles wordt dus op een veilige manier georganiseerd. Een heel mooie dreef aan de inkom met al heel wat exposanten, een verrassende tuin en afwisseling van water en groene partijen. Het wordt een gevarieerd aanbod: planten, tuindecoratie, tuinmeubelen, voeding, interieur, … het komt allemaal aan bod.”

Praktische informatie
Bezoek “Le Manoir” op vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 oktober 2020 telkens van 10 tot 18u.
Adres: Fortstraat 15, 8730 Beernem
Gratis parkeren vlak voor de deur, plaats voor meer dan 1000 auto’s
Algemene inkom: € 2
60+ en jongeren (12j – 18j): € 2
Kinderen (jonger dan 12j.): gratis
Honden aan de leiband: welkom!

We vragen eigenlijk geen inkomprijs zoals we dat gewoonlijk doen voor onze events, enkel een registratiekost van € 2. De bezoekers moeten een timeslot kiezen. Het aantal tickets per timeslot is gelimiteerd. Wacht dus niet te lang om de registratie te doen en reserveer uw plaatsje voor het moment van uw keuze. Tot binnenkort!
www.tuinbeurzen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.