Home > Lek Me Liptje: Vandemoortele viert 125 jaar met merkuitbreiding margarine aanbod: 94/100

Lek Me Liptje: Vandemoortele viert 125 jaar met merkuitbreiding margarine aanbod: 94/100

Geschreven op 14 maart 2024 om 06:39 door Mario De Wilde

‘Lek Me Liptje Test’ is een culinaire rubriek waarbij de redactie elke week proefondervindelijk een objectieve test uitvoert van een nieuw horecaconcept, menu of een aantal gerechten. Deze week hebben we een West-Vlaamse jarige want Vandemoortele viert 125 jaar en doet dat met een merkuitbreiding naar het margarine landschap

Plantaardig genieten met Vandemoortele Bakken en Braden

Ben jij ook een liefhebber van een rijke botersmaak in je gerechten? Na 125 jaar blijft Vandemoortele innoveren en zal je het merk Vandemoortele nu ook in het margarineschap vinden. Maak kennis met Vandemoortele Bakken en Braden, jouw ticket naar smaakvol plantaardig genieten. Het gaat om een 100% plantaardig bak- en braadproduct dat de duurzame eigenschappen van plantaardige ingrediënten zoals zonnebloemolie combineert met de rijke smaak van boter. Verwen jezelf bij elke maaltijd!

Na 125 jaar blijft Vandemoortele haar grenzen verleggen. Met de lancering van Bakken en Braden, betreedt het voedingsbedrijf een nieuw terrein binnen haar productassortiment. Met de lancering van dit product blijft Vandemoortele zich inzetten voor innovatie en het voldoen aan de veranderende behoeften van de consument. Hoewel het bedrijf vooral bekend staat om haar oliën, frituurvetten, mayonaises en vinaigrettes, zal het Vandemoortele merk nu ook te vinden zijn in het margarineschap van winkelketens als Delhaize, Carrefour, Spar en Okay.

Unieke eigenschappen

De Bakken en Braden van Vandemoortele is uniek in zijn soort. Het bak- en braadproduct zorgt voor een optimale bruining en is uitzonderlijk hittebestendig, waardoor aanbranden tot het verleden behoort. Het product bevat geen water, waardoor het niet spat als je het verhit en wegspringen dus niet langer nodig is. Ook qua botersmaak moet dit product niet onderdoen. Bovendien is de productverpakking volledig gemaakt van 100% rPet-flessen. Deze eigenschappen onderscheiden Vandemoortele van concurrenten, niet in het minst omdat het product ook lactose- en glutenvrij is. Kortom, Vandemoortele Bakken en Braden is onmisbaar in elke keuken. Vandemoortele Bakken en Braden wordt aangeboden in een handige knijpfles van 475ml. Alle info op www.vandemoortele.be

Conclusie

Een knijpflesje met een vloeibaar bak- en braadproduct is sowieso al beter dan een pakje omdat omdat het vel minder verzadigd vet bevat. Ook naar gemaks- en hygiënisch comfort is dat al een enorm voordeel. En dus konden we al meteen het vuur hoog zetten en een mooi stuk vlees laten spetteren. Zoel op vlak van bakken en braden schroeide het vlees snel en mooi dicht en (vooral) de boeter is zeker niet te zout en dat is zeker te appreciëren naar gezondheid toe. Ook het maken van de jus achteraf deed het voortreffelijk met deze ‘Bakken en Braden’ van Vandemoortele. Voor ons bekroond met een terechte 94/100 score.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.