Home > Leie Mobility Center Deboo opent vestiging langs Brugse Oostendsesteenweg

Leie Mobility Center Deboo opent vestiging langs Brugse Oostendsesteenweg

Geschreven op 22 januari 2020 om 10:41 door Mario De Wilde

Leie Mobility Center Deboo is de eerste franchising van Leie Mobility Group. De groep onderstreept hiermee hun ambitie als onafhankelijke multimerkverdeler als ware mobiliteitdprovider. Het bedrijf opende in korte tijd hun derde vestiging. Naast hun thuisbasis in Kortrijk en eigen bedrijfsvoertuigen hub in Brugge, breiden ze hun netwerk samen met de familie Deboo uit met Mobility Center Deboo Brugge en dat langs de Oostendsesteenweg.

Sterke verandering binnen de automobieldistributie

John Calemeyn, CEO Leie Mobility Group: “Het LMG concept slaat dankzij het gevarieerde aanbod aan. De multimerken garageactiviteit gecombineerd met de verhuur op korte en lange termijn alsook de specialisatie rond elektrisch rijden, creëert een uniek aanbod en pluspunt. De onafhankelijke manier van het aanbieden van mobiliteitsoplossingen zorgt voor een nieuwe beleving en extra vertrouwen bij de klant. Een hoge servicegraad en maximale klantenbeleving is onze absolute prioriteit.”

Sterk concept, professionele en familiale ondersteuning

John Calemeyn: “We zijn zeer verheugd dat de familie Deboo mee in het verhaal stapt en dat ze durven te pionieren met onze nieuwe concept. Als ex-concessionaris Saab en Honda is Deboo natuurlijk niet de minste eerste partner. Hun jarenlange ervaring alsook grondige kennis van het klassieke distributiesysteem zorgen ervoor dat de ideale competenties voor het nieuwe franchisinig systeem aanwezig zijn. We zweren bij persoonlijke aanpak in een klantvriendelijke familiale omgeving, zelfstandige uitbating op locatie is voor ons bijgevolg een must.” Patrick Deboo: “Ik nam een tijd terug contact op met John voor advies rond de toekomst van ons garagebedrijf. Toen hij me over het concept van Leie Mobility Center vertelde, vond ik dat onmiddellijk beloftevol en aantrekkelijk. Het enthousiasme van de nieuwe groep, samen met hun professionele aanpak en het vooruitzicht om terug degelijke business te kunnen doen, hebben ons snel overtuigd. We lanceerden onze nieuwe samenwerking officieel vorige week en konden inmiddels ervaren dat het concept aanslaat.

Ambitieuze plannen voor Leie Mobility Group

De opening van de 3e vestiging is pas de start van de uitbouw van strategisch netwerk. “We zijn verplicht ambitieus! Ons eerste streefdoel is een servicenet van Mobility Centers uit te bouwen doorheen Vlaanderen tegen 2022. We zoeken actief naar professionele garagebedrijven die gerund worden vanuit een familiale en klantgerichte mindset met lokale verankering. Wij hebben de juiste knowhow en een goed draaiend concept en kunnen de perfecte ondersteuning bieden aan onze partners zodoende zij hen maximaal kunnen concentreren op de core business” aldus John Calemeyn.

 

2 reacties

Roger Debree
Geschreven op 2020-01-24 10:03:13
Veel succes gewenst,twijfel niet aan jullie inzet. Roger en Annie Debree
ALLIET
Geschreven op 2020-01-23 10:42:42
Ik wens jullie een succes met jullie onderneming !!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.