Home > Legends Tours uit Brugge organiseert op zaterdag 11 en zondag 12 februari een gratis interactieve zoektocht

Legends Tours uit Brugge organiseert op zaterdag 11 en zondag 12 februari een gratis interactieve zoektocht

Geschreven op 21 januari 2023 om 08:04 door Mario De Wilde

Wegens grote vraag heeft de Vzw Legends Tours uit Brugge besloten om op zondag 12 februari nog een tweede zoektocht te organiseren! Op 11 & 12 februari organiseert Legends een interactieve zoektocht doorheen het historische hart van Brugge voor jonge gezinnen. Onder begeleiding van middeleeuwse magiërs baan je je een weg door de stad om allerhande leuke puzzels op te lossen, quizvragen te beantwoorden en opdrachtjes uit te voeren.

Op je zoektocht krijg je hulp van de magiërs en maak je gebruik van een oud stadsplan uit de 16de eeuw dat je nodig hebt om je missie te voltooien. Onderweg kom je ook in contact met verschillende middeleeuwse personages die je verder op weg helpen en je iets bijleren over de fascinerende geschiedenis van Brugge. Het doel van de zoektocht is om als eerste de sleutel te bemachtigen van een oude kapel in Brugge, waar voor iedereen een heerlijke beloning ligt te wachten in de vorm van pannenkoeken en warme chocolademelk!

Deze activiteit is helemaal gratis en is een samenwerking tussen Legends en de Brugse Tempeliers, die zich inzetten voor minderbedeelden in en rond Brugge. De 2u durende zoektocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 15 jaar, samen met hun ouders of begeleiders, en vangt aan op 11 en 12 februari om 15u bij het standbeeld op de Grote Markt van Brugge. Wie wil deelnemen kan zich inschrijven via legends.be

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.