Home > Legends Tours herdenkt twee overleden collega’s in Brugge

Legends Tours herdenkt twee overleden collega’s in Brugge

Geschreven op 22 december 2018 om 22:04 door Mario De Wilde

Legends Tours, een van de organisaties die free walking tours organiseert in Brugge, waarbij deelnemers op het einde een vrijwillige bijdrage kunnen geven aan de verteller, organiseert deze week wandelingen voor de Warmste Week.
De wandelingen in het Engels die dagelijks om 11:30 worden gegeven staan deze week in het teken van twee overleden ‘Legends’. Alle opbrengsten gaan integraal naar de Hendrik Foundation vzw, opgericht door de ouders van Hendrik. Hendrik is één van de twee gidsen die is komen te overlijden. Ondanks zijn jonge leeftijd van slechts 21 had hij al een testament en als zijn bezittingen zijn aan het goede doel geschonken.

Speciaal voor Bruggelingen

Dit jaar is ook Nicolas weggevallen uit het team van de Legends en het is om deze twee gevallen helden te eren dat alle opbrengsten deze week integraal naar het goede doel gaan. Deze speciale wandelingen zullen door niet één, maar door twee gidsen worden gegeven en… verkleed! Daarnaast zijn er t/m zondag ook extra wandelingen voor Bruggelingen in het Nederlands, startend in het midden van de kerstmarkt op de Grote Markt. De verteller is te herkennen aan de rode paraplu. Iedereen is welkom om mee te doen met deze wandelingen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.