Home > Laureaten van erg succesvolle actie Maand van de Markt bekend. Maar liefst 7000 deelnemers

Laureaten van erg succesvolle actie Maand van de Markt bekend. Maar liefst 7000 deelnemers

Geschreven op 7 mei 2023 om 07:55 door Mario De Wilde

Waregem nam van 1 tot 30 april opnieuw deel aan de Maand van de Markt. Zowel op de woensdagmarkt in Beveren-Leie als op de zaterdagmarkt in Waregem vielen er heel wat leuke prijzen te winnen. Het stadsbestuur mocht onlangs de winnaars feliciteren. In Waregem en Beveren-Leie zetten we de wekelijkse markt extra in de kijker en staken we onze lokale marktkramers een hart onder de riem. Per aankoop kregen de bezoekers een invulbon van de marktkramer, die je in de promostand kon afgeven. Ook via het scannen van een unieke QR-code bij de marktkramers kon je deelnemen.

De actie was op beide Waregemse locaties een groot succes, want we kregen ruim 7000 invulbonnen binnen, maar liefst 2400 meer dan vorig jaar. Er vielen natuurlijk heel wat leuke prijzen te winnen. Op de woensdagmarkt in Beveren-Leie konden we 6 winnaars blij maken, op de zaterdagmarkt in Waregem waren er 40 gelukkigen. Naast de gevulde markttassen was de hoofdprijs telkens een gevulde boodschappentrolley ter waarde van 300 euro. Daarin zaten goederen van de markt, kortingsbonnen, gadgets en een Waregembon van 150 euro.
Viviane Dekiere werd de hoofdwinnares in Beveren-Leie en Dion Bohez werd in Waregem uitgeloot. Tijdens de prijsuitreiking bedankte het stadsbestuur alle deelnemers en marktkramers. Foto: Stad Waregem

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.