Home > Laure en Marie van Carrefour Market Kortemark heropenen vandaag opnieuw hun deuren

Laure en Marie van Carrefour Market Kortemark heropenen vandaag opnieuw hun deuren

Geschreven op 17 maart 2023 om 11:35 door Mario De Wilde

Feest in Kortemark vandaag! De Carrefour Market is opnieuw open. Na een sluiting van enkele weken is de Market nu helemaal klaar om zijn klanten opnieuw te ontvangen in een mooi vernieuwde winkel met een top aanbod van dagverse producten. Met een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van de klanten, zetten de zussen Laure en Marie hun beste beentje voor om het de klanten eens zo goed naar de zin te maken.

De derde generatie retailers
Laure (29) en Marie Petitqueux (26), zijn de nieuwe uitbaatsters van de compleet vernieuwde supermarkt. Ze zijn de kleindochters van Wilfried Pollet (83) die samen met zijn echtgenote, Lena Gekiere, in 1964 het Unic-warenhuis op de Markt in Kortemark opende. De ouders van Laure en Marie namen de winkel, die intussen werd omgedoopt van GB naar Carrefour Market, over in 2007 om hem nu over te laten aan hun dynamische dochters.

De Market in een nieuw kleedje
De winkel, die een oppervlakte heeft van 1.046m2, werd volledig vernieuwd. De Market kreeg een mooie nieuwe vloer, een nieuw plafond en nieuwe rekken. De ingang werd verplaatst en er werden nieuwe raampartijen voorzien voor meer lichtinval. Er zijn ook 3 nieuwe togen in bediening, met name kaas, beenhouwerij en charcuterie/traiteur, om de klant nog beter te dienen.

Er werd heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en is er overal ledverlichting. Voor klanten die wat tijd wensen uit te sparen telt de nieuwe Market naast 2 traditionele kassa’s ook 4 zelfscan kassa’s. Je kan hier ook met de Carrefour-app winkelen.

Bereikbaarheid troef
De parking, die zich net naast de ingang bevindt, biedt 74 parkeerplaatsen. Er zijn bijna dubbel zoveel plaatsen als voordien. Ook komen er 4 laadpalen voor elektrische voertuigen. De openingsuren zijn uitgebreid met een beschikbaarheid alle dagen.

Een veelzijdig en divers aanbod
De vernieuwde Carrefour Market wordt beheerd door de 2 dynamische zussen die de winkel in franchise hebben. Ze bieden in hun assortiment heel wat producten van het huismerk Carrefour aan, evenals een brede waaier aan veggieproducten, producten van de wereldkeuken, dagelijks vers ter plekke afgebakken brood en kip aan ’t spit. Ook kan de klant er terecht voor een verrassend aanbod van snelle lunches en een groenten- en fruitafdeling. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, maar ook cadeaukaarten.

Klanten in de bloemetjes van 16 tot 20 maart
De eerste klanten die de winkel bezoeken tussen 16 en 20 maart zullen extra in de watten gelegd worden. Er zullen doorlopend animaties zijn met hapjes en een drankje. De eerste 100 klanten krijgen een goodiebag ter waarde van 40 euro. Ook worden er 3 volle winkelkarren verloot.

Adres: Torhoutstraat 4, 8610 Kortemark

Openingsuren:
Vanaf dinsdag, alle dagen van 8u tot 19u.
Op zondag van 8u tot 12u30.
Op maandag van 12u30 tot 19u.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.