Home > Last van slapen? Dr. en slaapexpert Inge Declercq geeft je maandag tips in Scharpoord in Knokke-Heist

Last van slapen? Dr. en slaapexpert Inge Declercq geeft je maandag tips in Scharpoord in Knokke-Heist

Geschreven op 29 juli 2022 om 09:36 door Mario De Wilde

Op maandag 1 augustus 2022 om 10 uur geeft dokter Inge Declercq in het Cultuurcentrum Scharpoord een zomerlezing over de kracht van slapen. Heb je veel aan je hoofd? Ben je stressgevoelig? Vreet dit wel eens aan je slaap? Ben je moe overdag? Te weinig energie? Prikkelbaar? Hoofdpijn? Lukt het niet om je te concentreren? Slaapstoornissen zijn dikwijls de grote boosdoener voor deze problemen. Dr. Inge Declercq brengt een dynamische en interactieve lezing, waar je een massa inzichten meekrijgt over herstellende slaap, stress verminderen én over gezond leven.

Herstellende slaap
Je krijgt tools en tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn om zowel je energieniveau overdag als je slaap te optimaliseren. De rode draad is steeds: hoe zorg je vanaf het opstaan voor je slaapkracht? Herstellende slaap is een sleutel voor een optimaal prestatievermogen, energie en gezondheid; één van de essentiële pijlers van gezondheid, even belangrijk als voeding en beweging.

Neuroloog en slaapexpert Inge Declercq
Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en oprichtster van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en keynotes aan bedrijven, is een veelgevraagde gast in de media en auteur van ‘De kracht van slapen’ en ‘Slaap wijzer’.
Boekentip:
Slaap wijzer, Inge Declercq, 2022, Pelckmans

Prijs
€ 15
€ 12,50 KH-UItpas, -26 jaar

Drankje na de lezing inbegrepen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.