Home > Langemark-Poelkapelle mikt met ‘Spetterende Winteractie’ op 100 deelnemers

Langemark-Poelkapelle mikt met ‘Spetterende Winteractie’ op 100 deelnemers

Geschreven op 24 november 2021 om 09:09 door Mario De Wilde

In navolging van de succesvolle zomeractie organiseren UNIZO, het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle én de Raad Lokale Economie opnieuw een Koop Lokaal-actie, meer bepaald: een Spetterende Winteractie! De actie wordt op gang getrapt met een heuse koopzondag op 5 december 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in Langemark-Poelkapelle. Het lokaal kopen en genieten zal gedurende een maand terug extra onder de aandacht worden gebracht met een wekelijkse verloting van vele mooie prijzen, met een totale prijzenpot van maar liefs 4.000 EUR, volledig gefinancierd door UNIZO, de Raad Lokale Economie en het lokaal bestuur! Als deelnemende handel- of horecazaak kan je klanten heel wat inspiratie en voordelen aanbieden in aanloop van eindejaar.

OP NAAR 100 DEELNEMERS
Op heden schreven zich al 81 handel- en horecazaken waarvan 26 hun deelname aan de koopzondag bevestigden. Handel- of horecazaken die zich nog niet inschreven, en dit alsnog wensen te doen, kunnen nog steeds hun (contact)gegevens insturen via: lokale.economie@langemark-poelkapelle.be vóór 1 december 2021. Deelnemen is gratis.
KERSTMAN EN DUBBELE ACTIEKAARTEN
Tijdens de koopzondag openen verschillende zaken hun deuren en bieden iets extra aan, bv.: een demo van toestellen, allerlei gratis proevertjes,… Dit zal de koopzondag extra aantrekkelijk maken voor de klanten. Ook de kerstman kan bij het event niet ontbreken en bezorgt aan alle kinderen snoep. Alle deelnemende handelszaken mogen eveneens rekenen op een muzikale verrassing tijdens de koopzondag. Tijdens de koopzondag kunnen tevens extra actiekaarten worden verdiend, loopt er een kerstballenwedstrijd waarbij 4 keer een waardebon van 25 euro kan gewonnen worden en wordt een gratis kerstboom verloot. De klanten kunnen een aperitiefconcert in het centrum van Langemark meepikken en genieten van de mooie aankleding van de gemeente en zijn lokale zaken. Laurent HOORNAERT, schepen voor Lokale Economie: “Elk nadeel heeft zijn voordeel, wordt gezegd. Corona heeft ons gedurende de afgelopen 2 jaar doen inzien dat lokaal kopen belangrijk is. Daarom heeft de gemeentelijke dienst voor lokale economie, samen met Unizo én de Raad Lokale Economie de handen in mekaar geslagen om tijdens de komende eindejaarsperiode onze lokale handelaars en ondernemers maximaal in de kijker te zetten en te ondersteunen met deze ‘Koop Lokaal’-actie.
Nieuw is dat er (momenteel) bijna 30 van hen deelnemen aan de koopzondag op 5 december! Als lokaal bestuur zijn we bijzonder tevreden voor het enthousiasme van alle deelnemers. ” Meer info zal binnenkort te vinden zijn op de Facebookpagina en website van het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle en UNIZO Langemark-Poelkapelle.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.