Home > Kortrijkzaan Jules Delaere brengt Belgisch aperitiefje Midi Apéritifs uit

Kortrijkzaan Jules Delaere brengt Belgisch aperitiefje Midi Apéritifs uit

Geschreven op 6 juli 2020 om 17:46 door Mario De Wilde

Jules Delaere uit Kortrijk heeft van jongs af aan een ontzettende passie voor smaak en hospitality. Nadat hij tijdens zijn bacheloropleiding Hotelmanagement een eigen gin op de markt brengt, is het zijn grote droom om een bijzondere drank te creëren die niet zomaar te kopiëren is én die hij eigenhandig kan produceren. Zo gezegd, zo gedaan. Deze gedreven ondernemer lanceerde nu z’n eigen aperitief: Midi Apéritifs.

Midi Apéritifs is een Mediterraans, op een Franse Syrah roséwijn gebaseerd, Belgisch aperitief dat bestaat uit een selectie frisse vruchten en kruiden zoals: cassis, bergamot, rozemarijn, venkelzaad, artisjok en alsem. Het eerste deel van de naam ‘midi’ verwijst naar het uitsluitend gebruik van mediterrane ingrediënten. Het buitengewone productieproces (vacuümdistillatie) maakt dat Midi Apéritifs zich onderscheidt van andere versterkte wijnen zoals: Porto, Sherry, Vermouth,…

“Not a wine, not a spirit, just the best parts of both”

Midi Apéritifs kan niet in een hokje geplaatst worden. Het is geen wijn, maar ook geen sterke drank en dat maakt dit aperitief zo ontzettend uniek. De dag van vandaag wordt er steeds bewuster omgegaan met alcohol en ook Jules hield hier rekening mee. Midi Apéritifs bevat puur 21% ABV (alcohol by volume). Combineer je het bijvoorbeeld met tonic, dan vermindert dit naar 7% ABV. Daardoor kan je genieten van een tweetal aperitieven zonder helemaal licht te worden in je hoofd. En dat is fijn, want smaak en genot primeert te allen tijde!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.