Home > Kortrijkse Wijngaardstraat tovert vanaf vandaag zichzelf twee weken om in Sprookjesstraat

Kortrijkse Wijngaardstraat tovert vanaf vandaag zichzelf twee weken om in Sprookjesstraat

Geschreven op 10 mei 2024 om 15:24 door Mario De Wilde

De Wijngaardstraat tovert zichzelf vanaf vandaag twee weken lang om in een heuse Sprookjesstraat. En dat onder een stralende zomerzon…. De Sinksenfeesten in Sprookjesvibe is een wondermooi thema dat vraagt om langer in het straatbeeld te blijven hangen. De Wijngaardstraat wordt daarom voor twee weken een Sprookjesstraat en geeft de bezoekers zo al een voorproefje op de Sinksenfeesten zelf. Want de sprookjes ook al wandelend door de straten ontmoeten is magisch. Start alvast bij het pand van Dujardin, daar is niet alleen een sprookjes etalage ingekleed waarin verschillende sprookjes in beeld worden gebracht. De deelnemende handelaars als prinsen en prinsessen ontdek je daar ook.

Bij die acht handelaars vieren ze het thema sprookje in de etalage. Ontcijfer daar ook de sprookjestitels verborgen in een rebus. Vul je wedstrijdformulier in, in ruil voor een magische goodiebag. (tot einde voorraad) Wedstrijdformulieren en goodiebags zijn te vinden bij de deelnemende handelaars.
De deelnemende handelaars zijn: De Vreemde Eend, Art-coco, Korenhalm, de Kaashoek, Optiek Coppin, La Gamba Rossa, Cherubin en Lou

2 reacties

Annemie Dufromont
Geschreven op 2024-05-11 15:13:11
Supergezellig en magisch in onze sprookjesstraat, welkom
Duyck Brigitte
Geschreven op 2024-05-11 08:01:25
Allen daar heen👍🤗😘

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.