Home > Kortemark installeert pakjesautomaat van bpost: morgen operationeel

Kortemark installeert pakjesautomaat van bpost: morgen operationeel

Geschreven op 9 juli 2020 om 15:55 door Mario De Wilde

Vlakbij het station van Kortemark staat er voortaan een bpost pakjesautomaat met 70 lockers. Zo kunnen mensen voortaan de klok rond pakjes ophalen en versturen. Ook voor de lokale handelaars biedt deze automaat heel wat voordelen. Dankzij deze pakjesautomaten kan je als inwoner 24 uren per dag en 7 dagen op 7 je pakje afhalen. Bovendien is het afhalen van je pakje erg eenvoudig: je scant aan de automaat de QR-code die je ontvangt van zodra je pakje geleverd is, en de locker met jouw zending opent. Naast het afhalen van pakjes is ook verzenden mogelijk.
Ook voor lokale handelaars kan het een welgekomen aanvulling zijn, wanneer klanten bijvoorbeeld niet tijdens de gewone openingsuren om hun aangekochte spullen kunnen komen.
Duurzame leveringsmethode

Verder worden leveringen, bestemd voor een pakjesautomaat, door de logistieke partner gebundeld en in één stop afgeleverd. Op die manier draagt de gemeente bij aan het verminderen van de uitstoot CO2. Hiermee biedt de gemeente alvast een eerste antwoord op de groeiende stroom van leveringen. De nieuwe pakjesautomaat kan worden gebruikt vanaf morgen vrijdag 10 juli.

Foto: Mechelen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.