Home > Kortemark beloont wie initiatief neemt voor Dag van de Buren op 31 mei

Kortemark beloont wie initiatief neemt voor Dag van de Buren op 31 mei

Geschreven op 13 mei 2024 om 10:30 door Mario De Wilde

Inwoners uit Kortemark die een actie op poten zetten naar aanleiding van de Dag van de Buren op vrijdag 31 mei, kunnen rekenen op enkele leuke extraatjes vanuit het Lokaal Bestuur. Ze hebben nog de tijd tot en met donderdag 16 mei om hun eigen actie te registreren.
Naar goeie jaarlijkse gewoonte vieren we op de laatste vrijdag van mei de Europese Dag van de Buren. Buurtbewoners komen dan samen buiten en delen een hapje en een drankje. Samen genieten dus, op vrijdag 31 mei.

Ook dit jaar voorziet Gemeente Kortemark wat extra’s voor de inwoners die het plan opvatten om op deze dag te verbroederen met hun buren. Belangrijk is wel dat zij hun actie op tijd registreren. Ze hebben daarvoor nog de tijd tot en met donderdag 16 mei. Een registratieformulier is te vinden op www.kortemark.be/dagvandeburen2024 maar mensen kunnen ook gewoon terecht bij het onthaal in De Roende in de Hospitaalstraat 31, of telefonisch of via mail. Wie zich registreert, maakt kans op het gratis gebruik van de gemeentelijke speelkar en krijgt sowieso gratis flyers om de buren uit te nodigen, een pretpakket met lekkers en een vlaggenlijn. De dag zelf komt er ook een medewerker langs voor een fotoreportage.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.