Home > Koolkerke blikt terug op succesvolle Zomertentoonstelling

Koolkerke blikt terug op succesvolle Zomertentoonstelling

Geschreven op 8 september 2018 om 12:23 door Mario De Wilde

De Koolkerkse zomertentoonstelling mag gerust een voltreffer worden genoemd. Zeker wat het aantal bezoekers betreft. De kaap van 1000 bezoekers werd net niet gehaald. De meeste bezoekers spendeerden meestal meer dan een half uur om alles gezien te krijgen.
Niet alleen de het geschiedkundige luik over het middeleeuwse Hoeke van Jan Tilleman en de archeologische dienst Raakvlak genoot veel aandacht. Ook Koolkerkenaar Roland Haeck was erg tevreden voor de belangstelling voor zijn artistieke werk.
Om deze succesvolle tentoonstelling in stijl af te ronden werd zondag op 2 september een concert georganiseerd. De première van de Koolkerkse Uilenspiegelsuite was een schot in de roos. Een 26-koppig harmonieorkest werd voor deze gelegenheid samengesteld en componist-dirigent Michiel Van Mulders kon het publiek bekoren met een boeiende uitvoering van zijn nieuwste creatie.
Na het aangename muzikale gedeelte kon gezellig nagepraat worden in het Reigersnest met een glas Coolkerkenoare of Calle aangeboden door het feestcomité.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.