Home > Komende zaterdag Strat’e Varia in Blankenberge: energiek topspektakel

Komende zaterdag Strat’e Varia in Blankenberge: energiek topspektakel

Geschreven op 9 april 2019 om 15:37 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 13 april staat Blankenberge in het teken van acrobatie, trampolines, rope skipping en vuur. De derde editie van Strat’e Varia zorgt voor adembenemende stunts tijdens een energiek spektakel dat jong en oud kan bekoren.

TNT Crew

Denk acrobatie. Denk trampolines. Denk rope skipping. Denk vuur. En dan krijg je TNT Crew. Deze troep acrobaten omschrijft zichzelf met de woorden Trampoline & Tricks en haalde in 2016 de finale van Belgium’s Got Talent.

Cirq’ulation Locale

Cirq’ulation Locale lokt vanaf 20.30 uur de toeschouwers mee van de Kerkstraat naar het Koning Leopold III-plein met een wandelende straatact. Het BLANKENBERGE-letterkunstwerk vormt er het decor voor levende standbeelden en acrobatische free runners. Verwacht je ook aan een bonte, speelse parade van zeepbellen, rook, vuur en kleurrijke steltenlopers. Dit alles is de aanzet voor de avondshow Play, dat van start gaat om 21.30 uur. Play staat voor meer bewegen, meer buiten spelen, gezonder en actiever leven… Een energiek spektakel dus waar van alles te zien en te doen is. Deze trampoline-act zet het Koning Leopold III-plein ongetwijfeld op stelten en eindigt met een duizelingwekkende finale op grote hoogte.

Praktisch:

· Zaterdag 13 april 2019

· Vanaf 20.30 uur

· Koning Leopold III-plein

· Flyer downloaden via: https://www.visit-blankenberge.be/strate

Foto’s© Cirq’ulation Local

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.