Home > Komend weekend koopweekend in Brugge: gezellig shoppen in het hart van de stad

Komend weekend koopweekend in Brugge: gezellig shoppen in het hart van de stad

Geschreven op 19 juni 2023 om 10:44 door Mario De Wilde

Stilaan worden weer enkele lege handels- en winkelpanden in het centrum van Brugge ingevuld en vaak gaat het om verrassende en originele adresjes. Dus volop tevredenheid bij iedereen. ‘Het hart van onze stad is van vrijdag 23 juni tot en met maandag 26 juni the place to be om te gaan shoppen en een gezellig terrasje te doen’, weet schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys. BHC doet haar jaarlijkse koopweekend terug met Shopping Smedenstraat. Zij zorgen op zondag met hun event “West Brugge Classic Tour “ terug voor extra animatie .

Alleen de binnenstad met Zuidzandstraat, Steenstraat, Wollestraat, Geldmuntstraat en Noordzandstraat zijn autovrij vrijdag en maandag vanaf 13.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur telkens tot 18.00 uur .

Volgende straten nemen deel aan het Koopweekend: Smedenstraat, Noordzandstraat, Geldmuntstraat, Eiermarkt, Zuidzandstraat, Steenstraat, Markt, Simon Stevinplein, Sint-Salvatorskerkhof, Zilverpand, Nikolaas Desparsstraat, Sint-Jakobsstraat tussen Geldmuntstraat en Naaldenstraat, Sint-Amandsstraat, Kemelstraat, Mariastraat, Wollestraat, Vlamingstraat, Jan van Eyckplein , Academiestraat, Ter Steeghere, Breydelstraat.

In deze straten kunnen de winkels een kraampje buiten zetten. De organisatoren zorgen voor leuke animatie , muziek in de winkelstraten en de handelaars pakken uit met interessante koopjes.

HEROPENING ZUIDZANDSTRAAT
Op zaterdag 24 juni 2023 wordt het heraangelegd Zuidzandstraat plechtig geopend om 11.00 uur in aanwezigheid van burgemeester Dirk De Fauw en schepen Mercedes Van Volcem en Pablo Annys. De noodzakelijke heraanleg van deze winkelstraat en de vervanging van een beperkt aantal parkeerplaatsen door beplanting en extra fietsnietjes zorgen voor een meer comfort en een aantrekkelijker toegangspoort tot het winkelkerngebied.

EXTRA PROMOTIE
BHC doet terug extra inspanningen om dit Koopweekend te promoten door zowel in te zetten op online communicatie, radiospots, print-advertenties als affichage. We vragen ook alle deelnemende zaken om via hun eigen ( social ) media –kanalen dit Koopweekend te promoten. We richten ons hierbij in eerste instantie op de inwoners van Brugge en de omliggende regio.
Het Koopweekend is één van de acties die de handelaars in samenwerking met Stad Brugge (Centrummanagement) opzetten.  Info: www.brugge.be/koopweekendjuni

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.