Home > Komend weekeinde kermis in Dadizele met artisanale markt

Komend weekeinde kermis in Dadizele met artisanale markt

Geschreven op 9 september 2020 om 09:21 door Mario De Wilde

Nu de kermis in Dadizele kan doorgaan op 12, 13 en 14 september, organiseert dienst Toerisme Dadizele opnieuw een kermisactiviteit op zondag 13 september. Vanaf 10 uur strijken meer dan 20 standhouders neer in gemeentelijk domein ’t Torreke voor een artisanale markt. Zowel liefhebbers van wijn, bier of lokale producten als fans van handgemaakte werken zoals juwelen, schilderijen, kaarten … vinden er hun gading.

Ook kinderen zijn zeker welkom

Mieke Mie neemt om 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur een groep kinderen mee in de wondere wereld van prins Odiel en kikker Pluisje. Kikker Pluisje is ook te vinden in zijn springkasteel. De kids die energie over hebben, kunnen daar terecht. Ook in het spellenparcours kunnen ze zich uitleven. Wie het parcours vervolledigt, kan op de stand van dienst Toerisme terecht voor een klein geschenkje. Ondertussen worden de dorstigen gelaafd op het sfeerterras van damesvolleybalclub Ro-Time Dynamivo. Vanaf 11 uur kan je er terecht voor een drankje en veel sfeer en gezelligheid.

Omdat het evenement zo veilig mogelijk zou verlopen, zal de bezoekers gevraagd worden in één richting te wandelen. Mensen betreden het domein via de Plaats en verlaten het domein via de Remi Dewittestraat. De bezoekers van het terras en de kindergrime zal gevraagd worden een formulier in te vullen voor contact opvolging. Wie ouder is dan 12 jaar, is verplicht een mondmasker te dragen. Dienst Toerisme kijkt er alvast naar uit heel wat bezoekers te verwelkomen!

 

1 reactie

Heremans eddy
Geschreven op 2020-09-09 10:35:08
mooi na zoveel maanden eindelijk weer iets te beleven in dadizele houw het veilig en zorg voor de nodige afstand top

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.