Home > Koen & Delfien Meersseman uit Beselare brengen morgen eerste kinderboek uit in kinderreeks ‘Toveresje Mia’

Koen & Delfien Meersseman uit Beselare brengen morgen eerste kinderboek uit in kinderreeks ‘Toveresje Mia’

Geschreven op 9 december 2022 om 10:10 door Mario De Wilde

Koen (37) & Delfien Meersseman (36) brengen morgen tijdens ‘Kerstmagie’ in Beselare een eerste kinderboek uit in de kinderreeks ‘Toveresje Mia’. Het boek beschrijft de verhalen van een opgroeiende kleuter die jaarlijks één van de Beselaarse heksen ontmoet. Het is de bedoeling ‘Toveresje Mia’ jaarlijks mee te laten groeien tot we de tien Beselaarse heksen hebben ontmoet. De inspiratie wordt gehaald uit de dochter van Koen die ook Mia heet en in Beselare opgroeit. Zo wordt ‘Toveresje Mia’ in ieder verhaaltje 1 jaar ouder en is er om de twee jaar een echte “heksenstoet”. Ze ontmoet er naast de heksen ook de kat ‘Mientje’, pony’s of een echte uil.

Het eerste boek wordt in een beperkte oplage van 250 exemplaren uitgebracht in harde cover. Het telt 44 pagina’s en 24 tekeningen die door zus Delfien Meersseman zijn geïllustreerd.

Mia woont met haar mama en papa in het heksendorp Beselare. Ken je Beselare? Beselare is een klein dorp in de Westhoek. Mia is een vrolijke en ondernemende kleuter die bijzondere avonturen beleeft met de heksen van Beselare.

Toveresje Mia en de betoverde bezem is het eerste verhaal in deze reeks. Mia is drie en ze wil dolgraag een bezemdanseresje zijn van opperheks Sefa …

In Toveresje Mia en de zieke pony maakt Mia kennis met heks Calle. Hoe zal dat aflopen?”

Het kinderboek ‘Toveresje Mia’ zal voor de eerste maal verkocht worden tijdens Kerstmagie dat doorgaat morgen zaterdag 10 december in OC de Leege Platse te Beselare. Het boek kost 20€ en een stuk van de opbrengsten zijn ten voordele van VZW Muco.

Daarna kan het boekje gekocht worden in de bibliotheek van Zonnebeke, het dorpspunt in Zandvoorde, T’Wienkeltje in Beselare, FortyFour in Beselare en via de webshop van de heksenstoet

Je kan jouw exemplaar bestellen door € 20 over te schrijven met uw gegevens in de mededeling op BE96 9731 6603 2005 en een mailtje te sturen naar toveresjemia@gmail.com. Indien je het boek opgestuurd wenst, dan kost dat € 25.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.