Home > Knokke wordt poep-vrij. Wie vindt het gouden poepzakje?

Knokke wordt poep-vrij. Wie vindt het gouden poepzakje?

Geschreven op 14 oktober 2021 om 08:34 door Mario De Wilde

Caroline Vander Straeten, eigenares van de poep-chique hondenwinkel CHEW-Hondenparadijs.be, slaat de handen in elkaar met enkele lokale hotels om hondenpoep uit de straten van Knokke te weren. “Elke dag wandel ik met mijn hond Waldorf op het strand en elke dag kom ik wel een drol tegen die werd achtergelaten. Ik kan dan twee zaken doen; me erin blijven opwinden of naar een oplossing zoeken.” Caroline koos voor het tweede en deelt vanaf 16 oktober gratis hondenzakjes uit. Bij verschillende hotels in Knokke kan een hondeneigenaar zonder zakjes op zak, terecht voor een gratis rolletje CHEW-zakjes.  Pimped out CHEW zakjes, want Caroline maakt van alles een feest, zelfs van hondenpoep.
“Er is al genoeg miserie in de wereld, ik maak graag plezier. Dus ook deze gratis poepzakjes zijn met een dikke knipoog. Fel gekleurd, grappig en helemaal in CHEW stijl!”, aldus Caroline.

Om iedereen te motiveren de poepzakjes te gebruiken, verstopten Caroline en haar team enkele ‘gouden poepzakjes’ tussen de exemplaren. Wie een gouden poepzakje vindt, kan ter waarde van 100 euro gaan shoppen in de poep-chique winkel die vanaf 16 oktober zijn deuren, na een grondige vernieuwing, heropent. “Ik ben zot van Disneyland”, gaat Caroline verder. “CHEW is Disneyland voor honden, al noemen mijn collega’s me de laatste tijd ook weleens Willy Wonka!” Op de vraag of er in de nieuwe winkel dan ook een reuzenrad staat, kregen we voorlopig nog geen commentaar.

1 reactie

Mr. Waldorf
Geschreven op 2021-10-14 15:54:08
Daar gaat mijn staart van kwispelen!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.