Home > Knokke krijgt tijdelijke ALDI in een grote tent

Knokke krijgt tijdelijke ALDI in een grote tent

Geschreven op 14 oktober 2020 om 09:09 door Mario De Wilde

Een tijdelijke ALDI-winkel in Knokke opent vandaag zijn deuren. De winkel langs Duinenwater 78 wordt vanaf nu uitgebaat in een grote tent en dient als tijdelijk alternatief voor het nieuwe ALDI-filiaal dat gebouwd wordt aan het Maurice Lippensplein. Op die manier kan de supermarkt zijn klanten maximaal blijven bedienen.
De werken aan de ALDI-winkel op het Maurice Lippensplein gingen eind juni van start. Om de Knokse klanten te kunnen blijven bedienen, opent de keten een tijdelijke winkel langs Duinenwater. De winkel wordt opgetrokken in een grote tent, op slechts 100m van de oude winkel. Momenteel wordt de winkel omgebouwd naar het allernieuwste ALDI-winkelconcept. Tegen eind 2022 opent de nieuwe ALDI-winkel met zo’n 1.000 m² aan verkoopoppervlakte zijn deuren. Het filiaal zal deel uitmaken van het vastgoedproject Lake District.

De oude winkel beantwoordde niet langer aan de noden van de klant. Ook het assortiment van ALDI werd fors uitgebreid. Momenteel telt de keten zo’n 1.450 producten, waarvan een belangrijk deel verse groenten en fruit, en vers vlees.
ALDI Knokke is een van de tientallen ALDI-filialen die dit jaar wordt gemoderniseerd. Dankzij de nieuwe winkels wil ALDI de ideale first stop shop zijn; een winkel waar klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse boodschappen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.