Home > Knokke-Heist begroet deze zomer een nieuw beachfestival: Down by the Sea

Knokke-Heist begroet deze zomer een nieuw beachfestival: Down by the Sea

Geschreven op 9 februari 2024 om 08:18 door Mario De Wilde

Bereid je voor op een onvergetelijke zomerervaring, want van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus 2024 wordt het evenementenstrand van Knokke-Heist omgetoverd tot een muzikaal paradijs met het gloednieuwe live beach concert festival: Down by the Sea. Dit festival belooft drie dagen lang fantastische live muziek in een idyllische strandsetting, met een line-up die je niet wilt missen.
“Met Down by the Sea! brengen we een boutique experience voor een breed publiek. We kijken uit naar warme zomeravonden waarbij onze artiesten in deze unieke setting voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen”, aldus de organisatie.

Op vrijdag 2 augustus trappen we het festival af met twee geweldige acts. Maksim, die je vooral kent van zijn hits “Dat hadden wij moeten zijn” (duet met zangeres Emma Heesters) en “Onder invloed” mag de spits afbijten gevolgd door de getalenteerde Metejoor die het strand ongetwijfeld zal inpakken en de aanwezigen laten meezingen met zijn vele pophits zoals “Wat wil je van mij” en “1 op een miljoen”.
Op zaterdag 3 augustus mogen we Gustaph verwelkomen. Hem kennen we uiteraard van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. Over enkele weken kondigen we ook de headliner van die avond aan.
En last but not least, op zondag 4 augustus, sluiten we het festival af met twee gevestigde waarden en absolute toppers in de Belgische muziekscène. Eerst betovert Axelle Red het publiek met haar best off uit haar 30-jarige carrière, gevolgd door de charismatische Novastar, die ons zal laten wegdromen tijdens de prachtige zonsondergang.

Deze unieke concertervaringen vinden plaats op KH Summercamp/evenementenstrand in Duinbergen, waar de zonsondergang als achtergrond fungeert voor de headliners van elke dag. Down by the Sea belooft niet alleen geweldige muziek, maar ook een onvergetelijke sfeer en de kans om te genieten van deze unieke setting aan de Belgische kust. Down by the sea is een organisatie van HERE COMES THE SUN, die onder andere instaat voor de KH Summercamp en Paradisco.

Tickets voor Down by the Sea kosten €36 en zijn vanaf vrijdag 9 februari om 12 uur beschikbaar op onze website downbythesea.be. Mis deze kans niet om de zomer van 2024 op een magische manier te beleven met de beste live muziekervaring aan het strand.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.