Home > Kiwanis Young Professionals Ieper schenkt cadeaupakketten voor kansarme kinderen

Kiwanis Young Professionals Ieper schenkt cadeaupakketten voor kansarme kinderen

Geschreven op 5 mei 2020 om 23:17 door Mario De Wilde

De Corona-crisis is voor iedereen een grote uitdaging. Dit zowel voor volwassenen, maar ook voor kinderen.Kiwanis Young Professionals Ieper probeert er al jaren te zijn voor kansarme kinderen in de regio door lokale projecten te steunen, activiteiten te organiseren en initiatieven te nemen. Hun doel is  deze kinderen te geven wat hen toekomt: een zorgeloze jeugd waarin zij net dezelfde kansen krijgen als alle andere kinderen. Omwille van de Corona-crisis, beginnen gezinnen het stilletjes aan moeilijker te krijgen. Tal van hartverwarmende initiatieven worden genomen, om ouderen, gezinnen en kinderen in deze uitzonderlijke tijden te ondersteunen, en ook wij als Kiwanis-club konden, en wilden niet aan de zijlijn blijven staan.

In samenwerking met vzw Uit De Marge Ieper en welzijnsschakel Tegoare, werden bijna 50 kinderen geselecteerd, die het momenteel heel erg moeilijk hebben. Wij schonken elk van deze gezinnen een cadeaupakket, met daarin knutselgerief en spelletjes, om hun ‘blijf-in-uw-kot’ tijd wat aangenamer te maken. Tevens kochten wij de cadeaupakketten lokaal aan, om zo ook onze lokale handelaren een duwtje in de rug te geven. De cadeaupakketten werden vrijdag laatsleden, door enkele leden van Kiwanis Young Professionals Ieper overhandigd aan de mensen van vzw Uit De Marge Ieper en welzijnsschakel Tegoare, die alvast heel verheugd waren.

Foto Vlnr: Wannes Beernaert en zoon (Vzw Uit De Marge), Loic Gossieaux (Vzw Uit De Marge), Kris Reynaert (Tegoare), Julie De Pauw (Kiwanis YP), Jantien Vanden Broucke (Voorzitter Kiwanis YP), Laurens Strobbe (Kiwanis YP)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.