Home > Kinderdagverblijf Het Vliegend Paard wordt De Speelboom Oedelem

Kinderdagverblijf Het Vliegend Paard wordt De Speelboom Oedelem

Geschreven op 14 januari 2023 om 07:29 door Mario De Wilde

Sinds 1 januari 2023 gaat kinderdagverblijf Het Vliegend Paard door het leven als kinderdagverblijf De Speelboom Oedelem. De Speelboom is de overkoepelende naam van de 14 kinderdagverblijven die Familiehulp in Vlaanderen en Brussel uitbaat. “Door de kleinschaligheid konden we in de toekomst niet meer dezelfde kwaliteit aan kinderopvang blijven waarborgen”, vertelt Jan Claeys van Het Vliegend Paard. “Daarom gingen we op zoek naar een financieel sterke en betrouwbare partner. Die vonden we met Familiehulp. De Speelboom beschikt over veel vestigingsplaatsen in Vlaanderen en Brussel. Vanuit hun schaalgrootte kunnen zij wél onze bestaande opvangkwaliteit garanderen, in het bijzonder voor kinderen met een zorgnood. Het doet ons alleszins veel plezier dat ons verhaal van kinderopvang in Oedelem op deze manier kan worden verder gezet.”

De Speelboom: kinderopvang in een warme en liefdevolle sfeer

De Speelboom biedt opvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar. “Iedereen is welkom bij ons”, zegt manager Hilde Vanderbeke. “Onze kinderdagverblijven hechten ook veel belang aan hun sociale functie. Zo hebben we bijzondere aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen of kinderen met een zorgbehoefte. We bieden hen alle leerkansen op hun eigen tempo, midden in een uitdagende omgeving met een rijke taalbeleving.”

Afscheidsreceptie van vzw kinderopvang het Vliegend Paard”

Op donderdag 26 januari 2023 organiseren de bestuursleden en medewerkers van Het Vliegend Paard een afscheidsreceptie. Deze vindt plaats om 19u in de Zandberghoeve (Zandberg 12 te Oedelem). Graag nodigen wij u als journalist hierop van harte uit.

Meer informatie
Voor meer informatie kan u altijd terecht bij Hilde Vanderbeke, manager kinderdagverblijven De Speelboom (0479/59 18 99 of hilde.vanderbeke@familiehulp.be). Geïnteresseerde ouders kunnen De Speelboom Oedelem contacteren via speelboom.oedelem@familiehulp.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.