Home > Kim Debrie presenteert zondag online nieuwjaarsconcert van Knokke-Heist

Kim Debrie presenteert zondag online nieuwjaarsconcert van Knokke-Heist

Geschreven op 15 januari 2021 om 13:15 door Mario De Wilde

Zoals reeds eerder aangekondigd brengt het gemeentebestuur op zondag 17 januari 2021 om 11 uur een stijlvol online nieuwjaarsconcert met het Vlaams Muziektheater, choreografisch omlijst door adembenemende luchtacrobatie van het Vilja duo, bekend van Belgium’s Got Talent. Radio 2-presentatrice Kim Debrie praat het geheel aan elkaar. Guitige Kim met groot De-Witte-van-Zichem-gehalte is bekend van o.a. het zomerse Plage Preférée aan onze kust en Wat een week elke zaterdagmorgen met Ruben Van Gucht. Wees gerust, in tegenstelling tot de burgervader van Antwerpen zal de Knokke-Heistse (wn) burgemeester in zijn nieuwjaarstoespraak voor de camera vestimentair tiptop ogen en dus door Kim niet zomaar in zijn hemd kunnen gezet worden… Meer over het programma, lees je hieronder.

Lichtklassiek programma met het Vlaams Muziektheater

Vijf topsolisten van het Vlaams Muziektheater een lichtklassiek programma met populaire melodieën uit de wereld van operette, musical en evergreens, passend bij deze tijd van het jaar. Samen met een 14-koppig orkest voeren ze de toeschouwer mee naar een wereld waar muziek mensen gelukkig maakt en waar dromen werkelijkheid lijken te worden.

Dans en luchtacrobatie met het Vilja-duo

Het Vilja duo (in 2019 finalist en favoriet van de jury in Belgium’s got Talent) zorgt synchroon met de muziek voor een adembenemend visueel dansspektakel.
Vilja duo bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. Samen brengen zij choreografische duetten en solo’s en sterke staaltjes luchtacrobatie in doek, hoepel en straps variërend van klassiek ballet over tango en jazz tot moderne dans.

Wereldwijd cultureel e-peritieven vanuit je luie zetel

De voorstelling vindt dit keer niet plaats in de Magrittezaal van het Casino maar op het podium van het Cultuurcentrum Scharpoord. De wonderen van de techniek zorgen ervoor dat iedereen wereldwijd vanuit zijn/haar luie zetel het volledige concert live kan volgen via https://www.knokke-heist.be/nieuwjaarsconcert Alleen voor een aperitief of een kopje moet je zelf zorgen. Voor alle info: Cultuurcentrum Scharpoord, T 050 630 430 of via mail cc.ticket@knokke-heist.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.