Home > Kijk. Interview Gert Verhulst. Plopsaland De Panne lanceert 24ste seizoen met grootse opening

Kijk. Interview Gert Verhulst. Plopsaland De Panne lanceert 24ste seizoen met grootse opening

Geschreven op 24 maart 2024 om 10:58 door Mario De Wilde

Gisteren vond de spectaculaire Grand Opening van Plopsaland De Panne plaats, in aanwezigheid van Gert Verhulst, Hans Bourlon, Plopsa CEO Carl Lenaerts, een Dorpsplein vol bezoekers en verschillende BV’s – waaronder Ruth Beeckmans, Dina Tersago, Niels Destadsbader, Minister Annelies Verlinden en Elisabeth Lucie Baeten. Tijdens de voormiddag kregen duizenden bezoekers een eerste blik op wat de rode draad doorheen het jaar zal vormen voor Plopsaland De Panne: het ‘Studio 100 Festival’. Het startschot van het seizoen werd tijdens De Grote Welkom Show gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts.

Met behulp van Meneer De Burgemeester gaven zij tijdens een officieel sleutelmoment de aftrap voor een seizoen vol shows, events en magische ontmoetingen.
Vervolgens reed ook het ‘Studio 100 Festival On Wheels’ voor het eerst uit. Deze werd onder heel wat belangstelling en met veel enthousiasme onthaald. Meer dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne. Met dank aan Gino Ester voor de foto’s, het interview en het verslag.

 

Bezoekers kunnen voortaan iedere openingsdag naar hartenlust genieten van het ‘Studio 100 Festival’. Alle info daaromtrent kan teruggevonden worden via www.plopsalanddepanne.be.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.