Home > Kijk. Ook Belgian Coast Hotels steunt De Warmste Week met succesvolle wandelingen

Kijk. Ook Belgian Coast Hotels steunt De Warmste Week met succesvolle wandelingen

Geschreven op 23 december 2023 om 07:41 door Mario De Wilde

In het kader van De Warmste Week lanceerde het bekende Belgian Coast Hotels het concept De Warmste Wandeling. Belgian Coast Hotels, kortweg BCH, is de overkoepelende organisatie voor 10 franchised Accor hotels aan de Kust onder de merken ibis budget, ibis, ibis Styles en Mercure. Elk hotel stippelde een eigen wandelroute uit waarmee je de omgeving op een leuke manier kon ontdekken. Een initiatief dat niet alleen lokale bewoners aanspreekt maar ook bedrijven betrekt bij het ondersteunen van het goede doel waarbij de opbrengst van 3.500 euro integraal naar De Warmste Week ging.

Hartverwarmend wandelen met collega’s

Eergisteren organiseerden ze, naast de lokale routes per hotel, een wandeldag speciaal voor bedrijven waarop je samen met collega’s een mooie wandelroute van 8,5 km kon doen met start en aankomst bij ibis De Haan. Na de wandeling werden de deelnemers nog getrakteerd op een gezellig samenzijn in de bar met winterse drankjes en heerlijke hotdogs, allemaal ten voordele van De Warmste Week.

Waarom steunt BCH De Warmste Week?

Belgian Coast Hotels gelooft sterk in het creëren van een zorgeloze omgeving voor opgroeiende kinderen. Het bedrijf wilt bijdragen aan een wereld waarin kinderen vrij kunnen spelen en zich geen zorgen hoeven te maken. Daarom heeft BCH met enthousiasme deelgenomen aan De Warmste Week.

Belgian Coast Hotels kijkt ernaar uit om in de toekomst meer initiatieven te ontplooien die niet alleen de gasten verbinden maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap en de wereld om ons heen.

Alle info op www.belgiancoasthotels.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.