Home > Kijk & Luister. Vieze Asbak, het Pompstation en Yung Petsi brengen ‘De Kamping Is Van Ons’ uit

Kijk & Luister. Vieze Asbak, het Pompstation en Yung Petsi brengen ‘De Kamping Is Van Ons’ uit

Geschreven op 10 juni 2023 om 06:46 door Mario De Wilde

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Lange Landen, heeft zijn anthem voor editie 2023 paraat! Het nummer heet ‘De Kamping Is Van Ons’ en werd geschreven, geproduceerd en ingezongen door Vieze Asbak, Het Pompstation en Yung Petsi in samenwerking met Kamping Kitsch Club Soundsystem en bevat lyrics zoals “Steek de kamping in de fik”, “Ik drink alleen nog maar uit blik” en “Woooowoooowooo”. Zoals elk jaar is ook dit nieuwe Kamping Kitsch Club-anthem van 2023 een instant oorwurm.

Een van de artiesten achter “De Kamping Is Van Ons” is Vieze Asbak, de Nederlander die vorig jaar al op de Nederlandse Kamping Kitsch Club stond en tekende voor nummers als “Lekkere Boterham” en “Pompen met die Subwoofer”. Vieze Asbak kan op Spotify rekenen op 1,7 miljoen streams per maand.

Anthem Kamping Kitsch Club 2023: De Kamping Is Van Ons van Vieze Asbak, HET POMPSTATION, Kamping Kitsch Club Soundsystem ft. Yung Petsi Het anthem is geproduceerd in samenwerking met HET POMPSTATION. De formatie HET POMPSTATION bestaat uit twee krokante pompbedienden die in het zwart werken bij Shell De Lucht West in Bruchem. Beide rocken ze een zeer robuuste psychose, vandaar dat hun symfonieën ook wel te vergelijken zijn met het repertoire van dhr. Wolfgang Amadeus Mozart, maar dan door een kartonpers geduwd.
Vieze Asbak
De zanger van deze beuker heet Yung Petsi. Ook een Nederlander die zijn nummers nog het liefst omschrijft als “robuuste satire”. Na 24 keer te blijven zitten in het middelbaar groeide Jonge Peter op tot een volwassen man met een 59-jarig vaderlichaam.
HET POMPSTATION
De “De Kamping Is Van Ons” zal het officiële anthem zijn voor de Belgische en de Nederlandse editie van Kamping Kitsch Club. De Belgische editie vindt plaats op 19 augustus in Kortrijk. De Nederlandse versie staat geboekt voor 17 juni in Eindhoven. De “De Kamping Is Van Ons” is vanaf 9 juni overal te beluisteren via You Tube, Spotify, Apple Music, …
Yung Petsi
De twaalfde editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 19 augustus op de Lange Munte in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Het thema dit jaar is anti-anti-woke met als tagline “YOU NEVER WOKE ALONE.”Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde met edities in eigen land maar ook in Nederland en Duitsland.
Praktisch:
Kamping Kitsch Club, zaterdag 19 augustus 2023, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets vanaf 59 euro, exclusief servicekosten. www.kampingkitschclub.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.