Home > Kijk. Beleef een zinderende en fascinerende avond met ‘Shen Yun 2024’ begin maart in Oostende

Kijk. Beleef een zinderende en fascinerende avond met ‘Shen Yun 2024’ begin maart in Oostende

Geschreven op 17 januari 2024 om 06:53 door Mario De Wilde

‘Buitengewoon mooi. Een bijzondere ervaring voor ons en de kinderen’, ‘Ik voel me gewoon gezegend. Ik ga hier vandaan met het gevoel een beter mens te zijn door dit magnifieke evenement te hebben ervaren’, ‘De meest buitengewone culturele show die ik ooit heb gezien…’, ‘Echt niet van deze wereld!’: het zijn enkele van de lyrische ervaringen van vakmensen en pers die het Chinese dans-, muziek- en showspektakel ‘Shen Yun’ mocht ontvangen.

 

En die show komt straks twee dagen (5 en 6 maart) naar Oostende. Shen Yun is een schitterende artistieke heropleving en viering van China’s rijke culturele erfgoed. Elke voorstelling bestaat uit ongeveer 20 stukken, die snel van de ene legende, regio of dynastie naar de volgende overgaan. De thema’s variëren van de delicate elegantie van Tang hofdames tot de heldendaden op het slagveld van dappere generaals, van de tijdloze filosofische werken van Lao-Tzu tot spectaculaire scènes van magische rijken. Sommige stukken gaan ook over het China van vandaag en belichten de onderdrukking die velen ondervinden omwille van hun spirituele overtuigingen, zoals Falun Dafa. Deze verhalen van moed zijn vaak wat de toeschouwers het meest ontroerend en verheffend vinden. Shen Yun’s werken brengen de buitengewone diepte en wijdte van de echte Chinese cultuur over en brengen de grootsheid van vijfduizend jaar beschaving weer tot leven op het toneel.

Een wereldwijde sensatie
Shen Yun toert elk jaar naar zo’n 150 steden over de hele wereld. Van Tokyo tot Parijs, Sydney tot New York, de live voorstellingen van Shen Yun ontvangen overal daverend applaus en lofbetuigingen van volle zalen. Sommige mensen rijden honderden kilometers om het te zien. Anderen zien dezelfde voorstelling vijf of zes keer. Waarom? Velen zeggen dat er geen woorden zijn om het te beschrijven – je moet het met je eigen ogen zien om er achter te komen. Ga met ons mee voor de ervaring van uw leven. “Een bevestiging van het leven en levensveranderend… Het is een ervaring die u nog lang na het vallen van het doek zal bijblijven.”  Een organisatie van VZW Falun Gong Belgium.

PRAKTISCH
di 5 maart 2024 om 20:00
wo 6 maart 2024 om 15:00
wo 6 maart 2024 om 20:00
PRIJZEN
€ 139 – € 112 – € 94 – € 85 – € 76

Alle info en tickets op deze link

 

 

1 reactie

Luc Vanhee
Geschreven op 2024-01-17 11:48:33
Ik ga elk jaar gaan kijken, de allerbeste, allermooiste voorstelling van het jaar. Top klasse!!!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.