Home > Kids kunnen zich tijdens tijdens Krokusvakantie uitleven in Kursaal Oostende: vier shows

Kids kunnen zich tijdens tijdens Krokusvakantie uitleven in Kursaal Oostende: vier shows

Geschreven op 26 februari 2019 om 20:18 door Mario De Wilde

Het weer laat het momenteel anders uitschijnen, maar de Krokusvakantie staat voor de deur. Tijd voor een handig overzicht van onze kindershows! Maandag komen de bekendste blauwe wezentjes van België op bezoek: De Smurfen. Tijdens de Paasvakantie brengen we De Efteling naar Oostende en tijdens het laatste weekend staan met Ketnet Musical en Pieter Piraat twee klassiekers op de kinderkaart. En we hebben nog nieuws heet van de naald. De nieuwe show van Nachtwacht komt naar het Kursaal. Tickets zijn nu al te koop!

Smurfen de Musical : ma 4 maart 2019
‘De Smurfen, de Musical’ komt na een succesvolle wereldtournee eindelijk thuis in maart 2019! De populaire blauwe wezentjes van Peyo schitteren nu ook in hun eigen musical!

Efteling aan Zee : 7, 8, 9 april 2019
De Efteling presenteert, “Sprookjessprokkelaar, de musical”. Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon.

Ketnet musical – Troep! : za 20 april 2019
TROEP! is de vijfde spetterende Ketnetmusical met swingende hits en spectaculaire choreo’s, gespeeld door 24 jeugdige en 2 volwassen toptalenten!

Piet Piraat : zo 21 april 2019
Onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze op al hun reizen hebben beleefd.

Nachtwacht Show : 21 september 2019
Nachtwacht komt voor de allereerste keer naar Kursaal Oostende op zaterdag 21 september 2019 en dat belooft superspannend te worden!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.