Home > Kentucky Fried Chicken opent eind dit jaar in Kortrijk en fastfoodketen zoekt….45 medewerkers

Kentucky Fried Chicken opent eind dit jaar in Kortrijk en fastfoodketen zoekt….45 medewerkers

Geschreven op 25 augustus 2022 om 14:47 door Mario De Wilde

Benelux Food Group (BFG) opent binnenkort het allereerste KFC restaurant in Kortrijk. Het eerste KFC restaurant in de provincie West-Vlaanderen en het achtste voor de groep in België. In het nieuwe KFC-restaurant worden 45 lokale mensen tewerkgesteld waaronder ook chefs die alle kipgerechten van A tot Z vers bereiden in de keuken. Ze zijn in Kortrijk momenteel nog actief op zoek naar verschillende profielen waaronder shiftmanagers om mee het KFC restaurant te runnen in Kortrijk. Wie graag bij aan de slag gaat, kan de verschillende vacatures via volgende link checken: https://kfcrestaurants.be/werkenbij/.

“Het KFC-restaurant in Ring Kortrijk opent eind dit jaar de deuren vlakbij poort 1 tegenover JBC. Alles zit momenteel perfect op schema en we kunnen niet wachten om de inwoners van Kortrijk te verwennen met de lekkere kipgerechten van Kentucky Fried Chicken”, geeft Mark van’t Loo, General Manager van Benelux Food Group aan. “We zijn ontzettend blij dat we Kentucky Fried Chicken kunnen verwelkomen in Ring Kortrijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit restaurant met drive-in een meerwaarde zal bieden voor ons winkelcentrum. Het is de allereerste KFC in West-Vlaanderen. We zijn trots dat Benelux Food Group voor Ring Kortrijk heeft gekozen”, licht Charlotte Tahon, Shopping Center Manager van Ring Kortrijk toe.
Geheim recept
Het eerste officiële KFC-restaurant werd in 1952 geopend in de Verenigde Staten (VS) door Colonel Harland Sanders, die inmiddels – 69 jaar later – nog steeds het bekende uithangbord van de keten is. Zijn kipgerechten zijn door de jaren heen wereldberoemd geworden, dankzij het ‘Secret Recipe’. Zeker in de VS is dit geheime recept van 11 kruiden en specerijen al tientallen jaren een begrip.
Foto: KFC

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.