Home > Juwelier Rubrecht verkozen tot de mooiste eindejaarsetalage van De Haan

Juwelier Rubrecht verkozen tot de mooiste eindejaarsetalage van De Haan

Geschreven op 21 januari 2023 om 07:46 door Mario De Wilde

De etalagewedstrijd voor handelaars is intussen een mooie traditie geworden in De HaanSchepen voor lokale economie, Marleen De Soete: “Heel wat lokale handelaars deden hun uiterste best om hun handelszaak tijdens de eindejaarsperiode sfeervol aan te kleden. De vele mooie uitstalramen en sfeerverlichting aan de gevels zorgden ook dit jaar voor extra sfeer en gezelligheid in onze winkelstraten.” De deelnemers werden beoordeeld door afgevaardigden van de handelaarsverenigingen Actief Wenduine, Haandelaars, Unizo De Haan-Wenduine en door de media-groep Roularta.

Uit de vele inzendingen kozen zij drie winnaars.

De eerste prijs gaat naar Juwelier Rubrecht, Driftweg 14. Deze zaak met een topaanbod van juwelen en horloges pakte uit met een prachtig verlichte strik aan hun gevel. Een echte eyecatcher! Zij krijgen een redactioneel artikel, aangeboden door media-groep Roularta en 10 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

De tweede plaats is weggelegd voor Gin & Wine Store in de Stationsstraat 20, een handelszaak met een ruim aanbod aan alcoholische en sterke dranken. Zij mogen 6 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro in ontvangst nemen.

 

Kledingwinkel Guapa, Koninklijke Baan 27, wint de derde prijs. Deze dameskledingzaak, met een ruim aanbod exclusieve dameskledij voor de modebewuste vrouw krijgt 4 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

Het gemeentebestuur bedankt alle winnaars en deelnemers voor hun inspanning!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.