Home > Jury voor de Strafste School komt straks naar scholen in Brugge, Roeselare en Kortrijk

Jury voor de Strafste School komt straks naar scholen in Brugge, Roeselare en Kortrijk

Geschreven op 10 april 2019 om 16:53 door Mario De Wilde

Begin maart startte MNM voor de negende keer de zoektocht naar De Strafste School. Alle middelbare scholen in Vlaanderen en Brussel konden zich tot 28 maart inschrijven door een zelfgemaakt filmpje door te sturen en zo kans te maken op een bezoek van De Strafste School-jury. Bij de scholen met de strafste inzendingen gaat de jury vanaf woensdag 24 april op bezoek. Dat gaat traditioneel gepaard met veel toeters en bellen. Op dinsdag 7 mei weten we eindelijk wie zich een jaar lang de De Strafste School van Vlaanderen en Brussel mag noemen en aan de haal gaat met het bijhorende live radiofeest.

Resem BV’s

Tom De Cock en vast jurylid Nora Gharib gaan samen met een waaier aan BV’s op zoek naar die ene school waar les en leut hand in hand gaan en het voor én na de schooluren aangenaam vertoeven is. Elke dag is er ook een gast-BV van de partij. Dit jaar gaan MNM-dj Brahim, Tik Tok-bekendheid Stien Edlund, Walter De Donder (de Burgemeester uit Samson & Gert), voetbalster Imke Courtois en rappers Saïd en Salah van SLM mee. Ze krijgen elke dag gezelschap van een leerling uit De Strafste School 2018, het GO! Atheneum in Aalst, die als ervaringsdeskundige in de jury zetelt. Samen bezoeken ze 15 scholen op 5 dagen tijd. De finalisten krijgen één uur de tijd om de jury te tonen wat ze elke dag doen, in een spectaculaire en spannende rondleiding. Hun doel: tonen dat hun school ook buiten de schoolpoort straf is. Het overzicht van alle finalisten van De Strafste School 2019 vindt u hier.

West-Vlaanderen

-Woensdag 24 april om 08.45 uur: BuSO Ravelijn Brugge, Barrièrestraat 4A, 8200 Brugge. Gast-BV: Stien Edlund.
-Dinsdag 30 april om 11.40 uur: MSKA Roeselare, Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare. Gast-BV’s: Saïd en Salah (SLM).
-Dinsdag 30 april om 13.45 uur: Provinciaal Technisch Instituut Kortrijk – Campus Wetenschap & Groen, Condédreef 10, 8500 Kortrijk. Gast-BV’s: Saïd en Salah (SLM).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.