Home > Jumpsquare opent nieuwe vestiging met twee Belgische primeurs in B-Park Brugge

Jumpsquare opent nieuwe vestiging met twee Belgische primeurs in B-Park Brugge

Geschreven op 2 mei 2019 om 17:01 door Mario De Wilde

Eind juni opent trampolinepark Jumpsquare een nieuwe vestiging in het B-Park in Brugge mét twee Belgische primeurs: de VALO Jump en de Wallrider. Hiermee komt de teller in België op twee parken. Maar er zullen er de komende twee jaar nog een heleboel bijkomen. Dat bevestigen zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens. Daarmee is Jumpsquare aan een stevige opmars bezig. De moeite dus!
3.500 m2 plezier
Jumpsquare opent eind juni een langverwachte nieuwe vestiging in het B-Park van Brugge. Het doel? “Het razend populaire jumpen ook in Brugge naar een hoger niveau tillen”, aldus zaakvoerder Christophe Tassenon. En dat doet het park met maar liefst 3.500 m2 springplezier. Hiervoor verbouwden ze drie units in B-Park en creëerden zo één van de grootste trampolineparken van de Benelux.
Belgische primeurs
Niet alleen is de nieuwe vestiging van Jumpsquare gigantisch groot. Het park pakt ook uit met 2 Belgische primeurs: de VALO Jump en de Wallrider. Het eerste is een interactieve game waarin je zelf de hoofdrol speelt. De Wallrider is dan weer een interactieve walk-on-wall die je score bijhoudt. Hoe hoger je tegen de muur oploopt, hoe hoger de score. “We willen vooral een hip en stoer indoor entertainmentpark neerzetten. Dit doen we door te focussen op de laatste nieuwe trends en te investeren in een maximale beleving”, verklaren Christophe en Caroline.
Springen in diverse zones
Het ruim 3.500 m2 grote park beschikt over meerdere zones zoals de freestyle trampolines, high-performance trampolines met walk-on-wall en Wallrider, een big airbag voor de coolste tricks, aparte spelzones voor dodgebal, volleybal en basketbal en een heuse foampit met battle beam. Ook is er een trapeze om door de lucht te vliegen en een uitdagende tumbling lane voor de turnsportbeoefenaars die graag hun salto’s en schroeven oefenen. En last but not least: het Ninja Warriors Parcours, een hindernisbaan met stoere obstakels. Dit is dan weer een waar paradijs voor de competitiebeestjes onder ons. Spannend!
Groepslessen en arrangementen voor jong en oud
Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen: Voor de allerkleinsten (2 tot 6 jaar) zijn er de Mini-Jump-uren. Vanaf 7 jaar kan je springen tijdens de reguliere uren. Daarnaast is er een breed aanbod aan arrangementen voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten, teambuildings en bedrijfsevenementen.
Ook kan je bij Jumpsquare Brugge (vanaf september) terecht voor een aantal groepslessen. Waaronder de allernieuwste fitness hype: JumpFitness. Hello intensieve fitnesstraining op trampolines. Zo verbrand je enorm veel calorieën en train je blessurevrij. Daarnaast zijn er ook JumpScool-lessen om de meest spectaculaire stunts te leren.
Extra leuk: voor de party animals verandert Jumpsquare op zaterdagavond in een echte club. Inclusief stevige beats en lasershow! En voortaan kan je bij Jumpsquare ook terecht voor een Disco Jump Party: verjaardagsfeestjes vieren op de trampolines in discosfeer. Hoe leuk is dat!
Jobs
Een Jumpsquare-park valt en staat met de juiste mensen. Daarom zoekt Jumpsquare Brugge nog naar medewerkers: Assistant Managers, Allround Medewerkers en Jumpmasters. Ben jij een enthousiaste spring in’t veld? Solliciteer dan nu via jobs.jumpsquare.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.